NADAL DIGAO RUKE OD TENISA: Španac otkrio planove za budućnost

Novosti online

20. 09. 2023. u 09:20

Španskog tenisera Rafaela Nadala nije bilo na terenu gotovo čitave sezone, a da žali za propuštenim grend slem šansama, tačnije za trofejima koje je osvojio Novak Đoković, više i ne krije.

НАДАЛ ДИГАО РУКЕ ОД ТЕНИСА: Шпанац открио планове за будућност

FOTO: Tanjug/AP

"Bik sa Majorke" je uzburkao tenisku javnost intervjuom koji je dao za "Movistar +", a jedan deo je izuzetno zanimljiv.

Pričao je španski teniser o tome da nikada ne oseća ništa kada gleda kako srpski as pobeđuje, govorio je i o tome zbog čega mu još uvek nije čestitao na osvajanju Ju-Es opena, ali i o potencijalnom povratku.

U istom razgovoru Nadal, koji je inače veliki navijač madridskog Reala, otkrio je i veliku želju da jednog dana postane predsednik tog kluba.

- Da li bih voleo da postanem predsednik Real Madrida? Mislim da bih. Voleo bih, ali postoje mnoge stvari. Trenutno nema šta da se kaže jer imamo najboljeg mogućeg predsednika Florentina Pereza - izjavio je Rafael Nadal.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)