"STAVIM STUDENTSKU KAPU I UČIM": Kakve reči bivšeg Federerovog i Samprasovog trenera o Novaku Đokoviću

Novosti online

15. 09. 2023. u 11:44

Pol Enakon, bivši trener teniskih legendi Pita Samprasa i Rodžera Federera, impresioniran je onim što radi Novak Đoković, napominjući da za svaki meč ima neko rešenje.

СТАВИМ СТУДЕНТСКУ КАПУ И УЧИМ: Какве речи бившег Федереровог и Сампрасовог тренера о Новаку Ђоковићу

Tanjug/AP

- Ono što radi Đoković i u 36. godini je nešto neverovatno. Čini mi se kao da uvek ima nekog keca u rukavu. Zato smatram da je on najbolji teniser svih vremena. Kad gledam Novaka, zavalim se u stolicu i aplaudiram. Veoma je zabavno gledati šta sve on radi, apsolutno čudesno - istakao je Enakon.

Bivši trener velikih teniskih legendi objasnio je kako gleda srpskog igrača, napominjući da je impresioniran onim što radi na terenu. 

- Dok posmatram kako igra, ja stavim studenstku kapu na glavu, i učim. Vidim rezultate, vidim šta se dešava, ali uvek pokušavam da shvatim kako on to radi. Kada gledam brojke koje je Novak ostvario tokom svoje karijere, ne prestajem da se iznenađujem.

Pol Enakon se osvrnuo i na nedavno finale Ju-Es opena, gde je Đoković lako stigao do 24. grend slema.

- Činilo se da Medvedev može do preokreta u drugom setu, ali Novak po ko zna koji put na magičan način uspeva da osvoji, i onda lako stigne do titule. Uhvatiš se za čelo i pitaš se kako je to uspeo - zaključio je Enakon.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)