OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Novak Đoković se rastao sa dugogodišnjim saradnikom, sa njim je osvojio 23 od 24 grend slem titule!

Novosti online

14. 09. 2023. u 21:10

Španija i Srbija igraju u Dejvis kupu u Valensiji meč od kog mnogo toga zavisi oko plasmana na završni turnir čiji je domaćin Malaga, a Novak Đoković je uoči duela sa "furijom" održao izuzetno zanimljivu konferenciju za štampu.

ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Новак Ђоковић се растао са дугогодишњим сарадником, са њим је освојио 23 од 24 гренд слем титуле!

Tanjug/AP

Kako saznaje Gil Gros, novinar "Tenis kanala", Eduardo Artaldi, agent Novaka Đokovića, posle 15 godina saradnje, napušta tim najboljeg tenisera sveta.

- Kako čujem, Novka Đoković više nije sa svojim dugogodišnjim agentom/menadžerom Eduardom Artaldijem. Artaldijeva partnera Elena Kapeljaro (desno dole na fotografiji) takođe je imala centralnu ulogu u menadžerskim poslovima vezanim za Đokovića. Artaldi je bio deo Noletovog tima više od decenije i učestvovao je u svakoj velikoj tituli osim one 2008. - poručio je Gros.

Bez Artaldija u timu, Novak je osvojio samo prvi grend slem trofej, te 2008, i to pobedom nad Žo-Vilfredom Congom na Australijan openu.

Ako vas Novak Đoković zanima, sve najnovije i najvažnije vesti o njemu, ali i one najzanimljivije, pratite i dalje na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)