ALKARAZ NE IGRA PROTIV SRBIJE: Španci bez najboljeg igrača u Dejvis kupu, poznato ko ga menja

Novosti online

09. 09. 2023. u 14:20

LjUBITELjI tenisa nadali su se da će u razmaku od nekoliko dana gledati dva duela Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, ali od toga neće biti ništa.

АЛКАРАЗ НЕ ИГРА ПРОТИВ СРБИЈЕ: Шпанци без најбољег играча у Дејвис купу, познато ко га мења

FOTO: Tanjug/AP

Španac je najpre poražen od Danila Medvedeva u polufinalu Ju-Es opena i neće igrati u finalu protiv srpskog asa, a takođe njihov okršaj se neće dogoditi ni u Dejvis kupu, pošto je 20-godišnjak doneo odluku da se odmori nakon učešća na poslednjem grend slem u u sezoni.

"Furija" je brzo reagovala i u tim uvrstila iskusnog 35-godišnjaka Alberta Ramosa.

- Slušaću svoje telo i videti kako ću se sutra probuditi. Vodio sam računa o sebi više nego inače i videćemo šta moje telo traži od mene. Bila je to duga turneja i potreban mi je odmor - rekao je Alkarar odmah po okončanju meča sa ruskim teniserom.

Tamošnja "Marka" je naglasila da je razlog izostanka "umor akumuliran na američkoj turneji na tvrdoj podlozi, u kombinaciji sa nelagodnošću u butini leve noge od trećeg kola Ju-Es opena, zakomplikovao situaciju".

Podsetimo, Dejvis kup je na programu od 12. do 17. septembra. Osim Španije i Srbije u grupi B koja se igra u Valensiji nalaze se još Češka i Južna Koreja.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona