PUČE BRUKA USRED AMERIKE: Legendarni trener hteo da čestita Đokoviću, pa sad ne sme da izađe iz kuće

Novosti online

06. 09. 2023. u 09:52

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se sinoć u polufinale Ju-Es opena, pošto je u tri seta pobedio Amerikanca Tejlora Frica 6:1, 6:4, 6:4.

ПУЧЕ БРУКА УСРЕД АМЕРИКЕ: Легендарни тренер хтео да честита Ђоковићу, па сад не сме да изађе из куће

Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta je demolirao Amerikanca, ali dan posle se više priča o brukanju Breda Gilberta negoli o maestralnoj partiji Srbina.

Naime, proslavljeni teniski trener, koji je svojevremeno trenirao legendarnog Andrea Agasija (kasnije Novakovog trenera), napravio je bez konkurencije blam 2023. godine, s dobronamernom željom da čestita Novaku Đokoviću plasman u polufinale Ju-Es opena.

Budući da je Đoković pobedu nad Amerikancem Tejlorom Fricom proslavio na taj način što se latio mikrofona i otpevao numeru "Bisti bojsa" (Beastie Boys), Gilbert je podelio stihove pesme "Bori se za svoja prava" na društvenim mrežama i označio je samog srpskog asa.

Sa druge strane, dok je pokušavao da označi i člana američke hip-hop grupe, Bred je greškom "tagovao" zvezdu gej filmova za odrasle sa korisničkim imenom "Beastyboy".

Usledili su brojni komentari obožavatelja, koji su Gilbertu ukazivali na njegovu zbrku, ali je iskusni stručnjak odmah izbrisao status i u narednoj objavi priznao grešku, najavivši jednodnevnu suspenziju sa društvenih medija.

- Daću sebi crveni karton i suspenziju od 24 sata zbog ove greške - oglasio se Gilbert.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)