"BORIŠA MI JE PISAO": Đoković otkrio šta je rekao Simaniću

Novosti online

06. 09. 2023. u 08:58

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nakon plasmana u polufinale Ju-Es opena otkrio je da se dopisivao sa srpskim košarkašem Borišom Simanićem.

БОРИША МИ ЈЕ ПИСАО: Ђоковић открио шта је рекао Симанићу

Foto: Printskrin

– Žao mi je zbog Boriše, video sam snimak, udarac, kada čovek gleda možda ne deluje toliko jako, ali šta je sve to proizvelo, strašne stvari… Poslao mi je poruku na Instagramu, zahvalio se na podršci, uzvratio sam, poželeo sam mu da se što pre oporavi i rekao da mu šaljem pozitivnu energiju, da se molimo za njega. Krivo mi je što je doživeo tu povredu, ne želimo da se to nikome desi, izgubio je bubreg, ne znam da li se tako nešto skoro desilo u sportu. Ne poznajem ga lično, ali sam čuo da je dobar čovek, kažu da je jako dobar čovek, sa pravim vrednostima, da voli Srbiju i to pokazuje iz godine u godinu.

Đoković je poželeo Boriši sve najbolje, kao i ostalim srpskim košarkašima na Mundobasketu.

– Želim mu brz oporavak, nadam se, ne znam kako će izgledati u budućnosti, ali se nadam da će moći da igra. Čuo sam selektora Pešića, igrače, da pričaju o njemu i da ga podržavaju i da on njih podržava. Mnogo mi je drago što su u polufinalu. Malo ko je očekivao da će dogurati dotle. Pokazali su šta mogu iako nema nekoliko vrhunskih igrača. Imaju to zajedništvo, verovatno ih je to još više ujedinilo i motivisalo da doguraju što dalje – rekao je Đoković i otkrio da nije gledao meč sa Litvanijom.

– Nisam imao prilike da gledam zbog vremenske razlike, pratim sva dešavanja i sve što se događa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa Žao mi je!

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa "Žao mi je!"

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da Nole sa pravom kaže da mu je Rafa najveći suparnik u "belom sportu". Španac, međutim, malo više "voli" Rodžera Federera. Ipak, kako je Švajcarac otišao u penziju prošle godine, ostalo je da se ljubitelji tenisa nadaju novim megdanima Noleta i Nadala, a do njih nikako da dođe zbog brojnih zdravstvenih tegoba španskog tenisera. A onda, nova porcija drame, u Parizu...

25. 05. 2024. u 17:27

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa Žao mi je!