ALKARAZ JE IMAO ŠTA DA PORUČI NOVAKU: Đoković, on ne sme da se opusti

Novosti online

02. 09. 2023. u 17:33 >> 18:14

ŠPANSKI teniser Karlos Alkaraz otkrio je da prati razvoj situacije kod drugih tenisera tokom Ju-Es opena, a posebnu je pažnju Španac obratio na Novaka Đokovića.

АЛКАРАЗ ЈЕ ИМАО ШТА ДА ПОРУЧИ НОВАКУ: Ђоковић, он не сме да се опусти

Foto: Profimedia

Otkrio je, još danas i sutra prvi teniser, da prati rezultate drugih igrača. 

- Pratim rezultate, uvek znam šta se dešava. I to ne samo u mom delu žreba. Volim grend slem turnire jer ima mnogo interesantnih duela i stalno proveravam ko je pobedio, rekao je mladi Španac.

Smatra da se njegovom rivalu, Novaku Đokoviću put do finala širom otvorio, te da ima lak posao. 

- Đokoviću se otvorio žreb. Iznenadilo me je da su Rune i još neki teniseri iz te polovine tako brzo eliminisani. Ali tako je uvek na gren slemovima, svi mečevi su teški, svako može da pruži jak otpor, nijedna partija se ne može dobiti unapred, poručio je Španac. 

On je to rekao aludirajući na to da su se u Novakovom delu žreba od turnira oprostili Holger Rune, Kasper Rud, Stefanos Cicipas, Feliks Ože Alijasim, Lorenco Muzeti, Sebastijan Korda... 

- Olakšan mu je put do završnice, ali i pored toga ne sme da se opusti. Kao ni ja. Jednostavno, svi teniseri mogu da naprave iznenađenje. Zbog navijača a i zbog samog sebe, voleo bih da igram finale sa Novakom.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)