BEZ ŠAMPIONA NA JU-ES OPENU: Veliki prijatelj Novaka Đokovića i osvajač iz 2009. godine otkazao učešće na poslednjem grend slemu u sezoni

Novosti online

17. 08. 2023. u 12:39

Argentinski teniser Huan Martin del Porto izjavio je danas da neće igrati na poslednjem grend slem turniru sezone Ju-Es openu, prenosi AP.

БЕЗ ШАМПИОНА НА ЈУ-ЕС ОПЕНУ: Велики пријатељ Новака Ђоковића и освајач из 2009. године отказао учешће на последњем гренд слему у сезони

Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Del Potro je na društvenim mrežama objavio da nije dovoljno zdrav za povratak na teren koji je priželjkivao.

Del Potro je za agenciju AP u aprilu rekao da želi da odigra oproštajni meč na Ju-Es openu ove godine, ako mu desno koleno dozvoli.

Teniska asocijacija SAD je tada saopštila da će pozdraviti povratak popularnog Argentinca, ali on nije bio na listi tenisera koji su juče dobili specijalne pozivnice.

Del Potro je potom saopštio da nije dovoljno zadovoljan svojim zdravljem i da će nastaviti da traži druga rešenja. On je Ju-Es open osvojio 2009. godine. Argentinac je poslednji meč odigrao u februaru prošle godine na ATP turniru u Buenos Ajresu i tada je objavio da se povlači iz tenisa.

Ju-Es open će biti odigran od 28. avgusta do 10. septembra.

BONUS VIDEO: Arena svedočila sjajnoj igri Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti