ĐOKOVIĆ POVUKAO NEOČEKIVANI POTEZ: Evo šta je Novak uradio pred odlazak u Ameriku

Novosti online

31. 07. 2023. u 22:55

NOVAK Đoković je posle trećeg uzastopnog ovogodišnjeg učešća u grend slem finalu rešio najpre da malo predahne, a onda da se tenisu vrati "punim plućima".

ЂОКОВИЋ ПОВУКАО НЕОЧЕКИВАНИ ПОТЕЗ: Ево шта је Новак урадио пред одлазак у Америку

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Više nema dileme kada će Nole igrati sledeći turnir, ali je najbolji srpski teniser tim povodom povukao i jedan ne baš očekivani potez.

Kao što su vam "Novosti" već pisale, posle Vimbldona - Đoković će najpre igrati  na mastersu u Sinisinatiju, koji počinje 13. avgusta (posle čega od 28. sledi poslednji grend slem u sezoni, Ju-Es open).

Ali, ne samo da će Novak nastupiti u singlu, već se prijavio da u Sinsinatiju igra i u nadmetanju parova.

Saigrač će mu biti kolega iz reprezentacije Srbije, Nikola Ćaćić.

Srpski tandem, naravno, neće biti među nosiocima (prvi su Kulof i Skupski, drugi Dodig i Krajiček, treći Ram i Salisberi, četvrti Bopana i Ebden, peti Nis i Zijelinski, šesti Kravijec i Puec, sedmi Granoljers i Zebaljos, a osmi Gonzalez i Rože-Vaselan), ali je interesantno da će pored Noleta u dublu igrati i još neki asovi iz singla. Recimo, Stefanos Cicipas (zajedno sa Alehandrom Davidovičem Fokinom), Aleksander Zverev (sa Marselom Melom), Hubert Hurkač (sa Matom Pavićem) i Andrej Rubljov (Maks Pursel), te nema sumnje da će i ovaj deo mastersa u Sinsinatiju doneti brojna uzbuđenja.

Podseitmo, Đoković je u pojedinačnoj konkurenciji turnir u Sinsinatiju osvojio u dva navrata, 2018. i 2020, ali posle te druge titule tamo više nije igrao.

Ako vam se tenis sviđa, ono što u njemu radi Novak Đoković, a i ako pratite "beli sport" i zbog drugih u njemu, pratite ga na sportskim stranicama portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)