"NEVEROVATNO NEPOŠTOVANJE ĐOKOVIĆA!" Američki novinar ne može da veruje šta se dešava

Novosti online

07. 06. 2023. u 20:25

NOVAK Đoković i Karlos Alkaraz igraju u polufinalu Rolan Garosa. Dosta se priča o ovom teniskom spektaklnu i mnogi smatraju da je mladi Španac favorit protiv srpskog asa.

НЕВЕРОВАТНО НЕПОШТОВАЊЕ ЂОКОВИЋА! Амерички новинар не може да верује шта се дешава

FOTO: Tanjug/AP

Američki novinar Džon Verthajm napisao je koliko se treći igrač planete malo poštuje pred pomenuti okršaj sa 20-godišnjakom iz Mursije.

- Ne kažem da će Đoković pobediti, ali manjak poštovanja za momka koji ima 22 grend slem titule, koji ima više četvrtfinala na Rolan Garosu od Nadala, i koji ima gvozdenu mentalnu snagu unazad 15 godina kakvu nikada nećete videti u sportu, to mi je neverovatno - napisao je Verthajm na Tviteru.

Đoković i Alkaraz su do sada odigrali samo jedan meč, bilo je to prošle godine u polufinalu Madrida kada je trijumfovao Španac.

Ipak, na Novakovoj strani je veliko iskustvo u ovakvim mečevima i možda to može da bude presudno za ishod duela.

Podsetimo, njih dvojica će snage odmeriti u petak. U drugom polufinalu igraće Aleksandar Zverev protiv pobednika meča Holger Rune - Kasper Rud.

BONUS VIDEO: SRBIN I RUS U CENTRU PAŽNjE: Novak Đoković i Danil Medvedev zajedno na Rolan Garosu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna