"ĐOKOVIĆ JE OSVOJIO SVE": Legendarni Amerikanac veruje da Novak neće prestati sa obaranjem rekorda

Tanjug

02. 05. 2023. u 16:32

NEKADAŠNjI svetski broj jedan, Džimi Konors, izjavio je da Novak Đoković neće odustati od namere da obori sve rekorde, prenosi "Sport klub".

ЂОКОВИЋ ЈЕ ОСВОЈИО СВЕ: Легендарни Американац верује да Новак неће престати са обарањем рекорда

FOTO: Tanjug/AP

Srpski as je rano završio učešća na turnirima u Monte Karlu, Banjaluci i u Dubaiju, dok nije nastupao na mastersu u Madridu. Njega bi ponovo na terenu trebalo da vidimo u Rimu (10. - 21. maj).

- Siguran sam da Đoković neće biti obeshrabren ovakvom situacijom. Podvlačim reč obeshrabren, jer ako ikada u životu budete obeshrabreni i nezadovoljni samim sobom, ponekad je jako teško izvući se iz takve situacije. Ne biti obeshrabren u velikim neprilikama je važna stvar. A Novak ima dovoljno iskustva da to izbegne. Dovoljno dugo igra i sve je osvojio - istakao je Konors.

Dodaje da najbolji srpski teniser neće stati u nameri da obori sve rekorde.

- On ima 22 gren slem pehara, odlično zna kako da se nosi sa takvim situacijama. Ima sve što je potrebno da se suoči i sa najtežim nevoljama. Zato ne verujem da je uopšte zabrinut zbog svega što mu se dešava. Uveren sam da jedva čeka Rolan Garos. To što je loše prošao u Monte Karlu i Banjaluci nije toliko strašno. Nije dovoljno igrao, imao je dugu pauzu, trebali su mu mečevi, samopouzdanje - zaključio je legendarni Amerikanac.

Đoković je ove sezone osvojio dve titule. Trijumfovao je u Melburnu i na Australijan openu.

BONUS VIDEO: SVI SU DALEKO IZA: Koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao Broj 1

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)