ZARATILI BIVŠI DRUGOVI: Zverev žestoko udario na Rusa

Novosti online

18. 04. 2023. u 10:51

Danil Medvedev i Aleksandar Zverev su imali sukob u toku četvrtfinalnog meča u Monte Karlu.

ЗАРАТИЛИ БИВШИ ДРУГОВИ: Зверев жестоко ударио на Руса

Foto: AP

Medvedev je taj duel dobio, a dva nekada dobra prijatelja su se između ostalog sporečkala zbog toga što je Rus bio predugo na pauzi za toalet.

Posle meča je Medvedev rekao da mu je nekoliko igrača svojevremeno govorilo da nije fer, ali da se posle takve zamerke Saše Zvereva zapitao. Takođe kaže da je sa Sašom nekada bio prijatelj.

- Pre svega, verujem da bar 90 tenisera na Turu misli da sam dobar drug. Sa možda njih 50 nisam najbolji prijatelj, ali imam zaista sjajan odnos. Zato se obično osetim veoma loše kada se nešto dogodi na terenu i kada mi se kaže da ne poštujem fer-plej, jer znam da to nije tačno.

Iako Medvedev zapravo nije koristio zvaničnu pauzu za odlazak u toalet i iako se vratio u predviđeno vreme, Zverev ga je svakako napao.

- Saša živi u svom svetu. Već su mi petorica igrača rekli u svlačionici: 'Hajde, Danile, zašto tako nisi fer?', rekao je Rus uz osmeh.

- Verovatno je moguće naći 25 intervjua u kojima Zverev govori neke čudne stvari posle poraza - dodao je Medvedev. - Kada Saša za nekoga kaže da nije fer, onda vam dođe da mu odgovorite: 'OK, važi, pogledaj sebe u ogledalo".

Sada je sledio odgovor Aleksandra Zvereva i to pred ATP turnir u Minhenu.

- Nikada nisam koristio pauzu za toalet kako bih napravio prednost niti sam bespotrebno dugo bio na tajm-autu. Kada dobijem ili izgubim meč veoma sam ponosan u svakom slučaju. Mislim da ljudi treba da oforme svoje mišljenje. Ako želi da priča sa mnom, dobrodošao je. Nemam problem s tim.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna