PRVI TURNIR I ODMAH TROFEJ: Alkaraz osvojio titulu u Buenos Ajresu

Novosti online

19. 02. 2023. u 22:01

ŠPANSKI teniser Karlos Alkaraz osvojio je titulu u Buenos Ajresu. On je u finalu pobedio Britanca Kamerona Norija sa 6:3, 7:5.

ПРВИ ТУРНИР И ОДМАХ ТРОФЕЈ: Алкараз освојио титулу у Буенос Ајресу

FOTO: Tanjug/AP

Bio je ovo prvi turnir ove sezone za momka iz Mursije i odmah je podigao trofej. Ovo je jasan pokazatelj da je povreda prošlost i da se 19-godišnjak vratio u velikom stilu.

Što se meča tiče, prvi set je bio izjednčen sve do sredine, a onda je Alkaraz dodao gas. Uspeo je da napravi brejk i načini veliki korak ka pobedi u glavnom gradu Argetnine.

Tamo gde je stao, nastavio je Španac u drugom segmentu. Odmah je 12. igraču sveta oduzeo servis i činilo se da će mirno privesti meč kraju, no tako nije mislio Nori. Uspeo je Britanac u devetom gemu da vrati izgubljeno.

Ipak, on nije izdržao. Kada je servirao za taj-brejk ruka je zadrhatala, pa je meč bio gotov posle jednog sata i 34 minuta.

Alkaraz već naredne nedelje igra u Rio de Žaneiru, a rival u prvom kolu mu je Brazilac Mateus Alveš.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO: Sa ovih 5 stvari biće nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEVIĐENA BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali...

NEVIĐENA BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali...

RUSIJA i Ukrajina su i danas izvori najvažnijih vesti na svetu. Sve vezano za njih se prati iz minuta u minut, uživo, i to ne samo rat u Ukrajini, već i svi prateći događaji. Sport svakako spada u one sfere života koje "pogađa" ovaj sukob i najnovija dešavanja u njemu izazivaju veliku pažnju javnosti. A za sve je "kriva" poslednja informacija iz vrha UEFA.

10. 06. 2024. u 20:01

Komentari (0)

KATASTROFALNE VESTI! Oglasio se doktor koji je operisao Novaka Đokovića! Rastužio je Srbiju