NIKO KAO DUŠAN TADIĆ: Srbin uradio nešto o čemu će se dugo pričati

Novosti online

19. 02. 2023. u 19:44

SRPSKI fudbaler Dušan Tadić dugo će pamtiti utakmicu protiv Sparte Roterdam, ne samo zbog ubedljive pobede i dva gola, već zbog toga što je došao do neverovatnog dostignuća.

НИКО КАО ДУШАН ТАДИЋ: Србин урадио нешто о чему ће се дуго причати

Foto: EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Kapiten "kopljanika" je sa dva pomenuta pogotka došao do brojke od 100 golova u dresu kluba iz Amsterdama na 225 utakmica, a pored toga ima i 104 asistencije.

Do ove brojke stigao je u 64. minutu kada je sa bele tačke zatresao mrežu Sparte. Osim toga on je u ubedljivom trijumfu upisao i asistenciju.

Takođe, podatak vredan divljenja je i da je Tadić postao prvi igrač u top 10 evropskih liga koji je kreirao 100 ili više šansi. U ovom slučaju tačno 102.

Podsetimo, Ajaks je drugi na tabeli u Erediviziji sa 46 bodova, tri manje od lidera Fejenorda.

 

BONUS VIDEO: SJAJNI RIKARDO: Napadač vratio prednost Partizanu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)