Poznati australijski portal "The Age" objavio je sraman tekst o najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

Duško

31.01.2023. 11:18

Srbija ,Rusija, pravoslavlje i tri prsta, trn su u oku fašistima i kolonizatorima, pljačkašima diližansi, i vlasnicima fabrika sapuna tj.gasnih komora za uništavavanja čitavih nacija. Ako je Đole zlikovac prema takvima, ponosan sam što pripadam njegovom rodu i narodu !

miro

31.01.2023. 11:24

Ako je Đoković zlikovac kakvl ii su tek ovi engleski degenerici,najgore vrste kriminalaca,pljačkaši, najgore vrsta ubica,uništavali i ubijali ne pojedice,ne porodice ne sela i gradove već čitavih naroda među njima su i Aborođjini.Na okupiranoj ind. teritoriji su tkz. Amerikanci a na aboriđjinskoj su tkz. Australijanci. Da se Vlasi ne dosete.

Boškić

31.01.2023. 11:31

Ono kada shvatiš da nisi bolji spasonosno kažeš da igraš lepše, znam, Federer je igrao da bi igrao lepše a ne da bi pobedio. E jadni kompleksaš.

Ljubica

31.01.2023. 12:04

Da si ravnodušan ne bi ovakav tekst napisao. Zlikovac u ovoj priči sigurno nije Novak, nego vaša australijska i zapadnjačka sujeta, koja ne može podneti da ne možete svima komandovati i da ne prednjačite u svemu.Poštovanje nije jednosnerna ulica i da sami posedujete i malo toga, što od drugih zahtevate, ne bi se svet nalazio tu gde jeste.

Ivan

31.01.2023. 12:10

Novak Djokovic je najbolji svih vremena i bice tako dok je sveta i veka. Crknite i puknite Ameri, Englezi i ostali zato sto je Srbin i pravoslavac najbolji u istoriji ovoga sporta. Idemooooooo

Petrović Mirjana

31.01.2023. 12:36

Šta neko treba da uradi da se za njega kaže da je zlikovac.Ovaj novinar ima žestok problem u svojoj psihi.Da ne voli Djokovića uredu, ali da ga nazove zlilovcem znači da ovaj čovek ima neku ozbiljnu dijagnozu. Novak ima igru, eleganciju, mozak, matematički proračunate poteze i zato je NAJBOLJI.

Dragan

31.01.2023. 12:54

Ti što pišeš ove nakaradne tekstove i veliča adala i Federera a za Novaka kažeš da je zločinac i bez obzira što ih je po svim standardima PREŠIŠAO, i kažeš fa je neko od ove dvojice ostvario ono što je novak ostvario već bi mu podigli spomenik. I Novaku bi podigli spomenik da nije Srbin, ali pošto je Srpskog porekla a vi fašisti koji ste primali zločince i uhlebljavali iz drugog svetskog rata koji su bežali od pravde, ništa drugo se od vas i nije moglo očekivati. Pa vi ste svoje građane zatvorili i maltretira za vreme takozvane pande ije. Što dalje ste od nas to je bolje za nas......... Stidite se šta ste sve nedužno Srbinu radili

Zdenko

31.01.2023. 12:55

Ne znam da li taj novinar procita svoj tekst pre nego sto ga da na stampanje? Ovoliko gluposti i kontraverze u jednom tekstu, nije normalno.

buki

31.01.2023. 13:13

ZLIKOVAC??? Nadam se da ste pogrešno preveli, jer je u protivnom ovo otvoren poziv za ubistvo Đokovića. Šta bi inače drugo moglo da se radi sa zlikovcima, nego da se po svaku cenu odstrane iz društva radi zaštite tog društva? Ovog definitivno treba tužiti.

buki

31.01.2023. 13:22

Novak narcisoidan, a Federer nije?!? Pa Federer je drugo ime za narcisoidnost, što mu naravno ne umanjuje doprinos teniskoj igri. Nastavlja se Zapadna propaganda u kojoj već decenijama sve svoje poremećaje, gadosti i zločine pripisuju onima nad kojima su zločine vršili i još uvek vrše, a to su uglavnom Pravoslavci. Zašto bi tenis bio izuzet iz te masovne hajke i histerije dokazanih ZLIKOVACA?

Kika

31.01.2023. 13:39

Ne nego zato što je taj A ustralianac zlikovac prvog reda,ne znam dali je vernik ali sve to će mu se vratiti od boga.Nadađ se da će se tada setiti koliko zla napisao o sportistima.To. nimalo nije ljudski mešati sport sa mržnjom.

Milsdin

31.01.2023. 13:41

Hvala, ni mi vas ne volimo, a iskreno to što je ovaj grešnlk napisao nema veze sa stvarnošću, uglsvnom izbija neka mržnja koja je toliko nerealna da izgleda kao da je naručena. Malo nam i prija, iskreno.

Dragoljub

31.01.2023. 15:51

Za njih su svi zlikovci,jednostavno žele baštu a kada žele cvet da odu i uberu ga a tamo nema zlikovca ,poput Indijanaca,isti san sanjaju vekovima.

Da da

31.01.2023. 16:15

Svašta možeš čuti od ljudi koji na svojoj teritoriji imaju logore za obrspravljene ljude! Ali, on zaboravlja da i drugi gledaju tenis! I da smo se nagledali reke Federer ovih suza i bebastog ponašanja, Nadal ovog češanja dupeta i nosa i povreda koje nestanu "ko rukom odnepene" posle... pa, nečega, recimo! Tenis igraju ljudi, a i gledaju ljudi. Svakakve kulture. Izgleda i novinari, koji ličnu (ne) kulturu pokušavaju da nametnu, jer imaju mogućnost da je napišu, a da se i sami ne POGLEDAJU u ogledalu i pitaju:"Bože, u šta sam se pretvorio (da nije do mene?)?"..