Novak Đoković je osvojio Australijan open 2023, pobedom u finalu je došao do rekordne, desete grend slem titule u Melburnu, a situacija koja je usledila odmah posle borbe za pehar, na tribini Rod Lejver arene, dugo će se pamtiti. Plač u loži je videla cela planeta, a Nole je potom objasnio šta se sve dešavalo u toj situaciji

Komentari (8)

Minja

29.01.2023. 16:14

Sve je bilo prelepo i igra i dodela nagrada i beseda obojice tenisera i Novakove suze u loži. To nisu bile samo suze to je bilo ridanje. To je dobro, u tom momentu sve je izašlo iz njega, sva napetost, sav trud, sav bol i ponženje koje je pretrpeo prošle godine u Australiji i ovakav kraljevski povratak. Organizatoru hvala što je Novaku uputio komplimente i uzdigao njegov uspeh kao najvećeg i najboljeg tenisera.

Drago Vasilčjević

29.01.2023. 17:04

Ja bih volio da pročitam tu Konjigu njegovu. Ali ja sam u Švedskoj i neznam da naručim preko Kompjutera. Ako možete da mi pošaljete tu njegovu knjigu. Ja ću vam odah poslati pare. Neću vas prevariti. Pošaljite mi na koji račun da vam pošaljem pare.

Boris

30.01.2023. 01:40

Drago Vasiljevic@ sta ce tebi bilo sta Srpsko "uzivaj" u toj Svedskoj tamo ces "imati" sve i ziveces do kraja sveta.Druze nisi svestan koliko si nesrecan pogledaj Stoleta Piksija i druge sicne nema unucadi Jovana ili Milica nema nema

buki

30.01.2023. 17:48

@marina - Da, AO su mogli da prenose s'obzirom da je pod pokroviteljstvom Euro sporta, ali im očigledno bilo žao da za to daju novac. BEDNICI. Nikad im neću oprostiti što nisu prenosili Svetsko prvenstvo u ženskoj odbojci, gde su naše devojke osvojile zlato. Prenosili su samo finale, što samo znači da su mogli i ostale utakmice, da su smatrali za potrebno.