NOVAK DOBIO (NE)OČEKIVANU POMOĆ OD ZEMLJAKA: Đoković sada ima otvoren put za povratak na prvo mesto, a za to je zaslužan drugi srpski teniser

Novosti online

11. 01. 2023. u 16:05 >> 18:50

LASLO ĐERE postaje noća mora Kaspera Ruda. Srpski teniser eliminisao je trećeg igrača sveta posle preokreta i time osigurao plasman u četvrtfinale Oklenda, ali je istovremeno napravio veliku uslugu sunarodniku Novaku Đokoviću.

НОВАК ДОБИО (НЕ)ОЧЕКИВАНУ ПОМОЋ ОД ЗЕМЉАКА: Ђоковић сада има отворен пут за повратак на прво место, а за то је заслужан други српски тенисер

M. Vukadinović

Rud je jedan od trojice tenisera koji posle Australijan opena mogu da dođu na prvo mesto ATP liste. Druga dvojica su Stefanos Cicipas i Novak Đoković.

Sva trojica moraju da osvoje turnir u Melburnu da bi srgnuli trenutnog lidera Karlosa Alkaraza, a samo je Rud gajio nadu da bi mu i plasman u finale doneo mesto broj jedan. 

Tu nadu srušio je Laslo Đere, eliminisavši Norveđanina u drugom kolu Oklenda. Rudu bi trijumf u Oklendu doneo 250 ATP bodova pred Australijan open, koji bi mu garantovali preuzimanje prve pozicije na ATP listi u slučaju plasmana u finale. Sada od toga nema ništa, Nole zahvaljujući Laslu drži konce u svojim rukama pa bi se desetim trijumfom u Melburnu vratio na čelo ATP liste.

Australijan open počinje 16. januara i traje do 29. istog meseca.

BONUS VIDEO - PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere