ĐERE "IZBACIO" TREĆEG IGRAČA SVETA! Srbin slavio nakon velike drame

Novosti online

11. 01. 2023. u 12:18

Laslo Đere izbacio je Kaspera Ruda na turniru u Oklandu, nakon velike borbe i tri odigrana seta slavio je rezultatom 2:1 (3:6, 6:3, 7:6)

ЂЕРЕ ИЗБАЦИО ТРЕЋЕГ ИГРАЧА СВЕТА! Србин славио након велике драме

FOTO: EPA

Ovo je bio drugi međusobni duel Lasla i Kaspera, a oba su pripala srpskom asu. Drugi meč za redom taj-brejk pripada Srbinu, koji je imao ogromnih problema prošle godine kada stigne do taj-brejka, imao je čak 18 izgubljljenih za redom.

Rud je dobro počeo meč, a već u četvrtom gemu napravio je brejk. Norvežanin je držao prednost od tri gema i dobio je prvi set rezultatom 6:3.

Rud je imao brejk loptu već u prvom gemu drugog seta, ali je Đere uspeo da se izvuče i da povede 1:0. Srpski teniser je nastavio sa dobrom igrom, a u četvrtom gemu stigao je do brejka. Đere je osvojio drugi set rezultatom 6:3.

Velika borba viđena je u trećem setu. Đere je na startu trećeg seta propustio dve šanse da oduzme gem na servis protivnika.

Rud je u narednom gemu propustio čak tri brejk lopte, a onda se igralo gem za gem. Pobednik trećeg seta, a ujedno i meča odlučen je u taj-brejku, koji je pripao Đereu rezultatom 7:3

Đere će u četvrtfinalu igrati protiv Francuza Konstanta Lestjena, koji je 65. na ATP listi.

BONUS VIDEO: PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!