NIKO KAO NOVAK ĐOKOVIĆ: Ispisana istorija tenisa, samo je Srbin ovo uspeo da uradi

Novosti online

20. 11. 2022. u 09:00

NOVAK Đoković imaće danas priliku da dođe do nove titule. Srbin je ulaskom u finale Završnog mastersa ispisao po ko zna koji put istoriju tenisa.

НИКО КАО НОВАК ЂОКОВИЋ: Исписана историја тениса, само је Србин ово успео да уради

FOTO: AP/Tanjug

Naime, osvajač 90 trofeja u karijeri jedini je igrač koji je igrao finale Završnog mastersa u tri decenije.

Prvi put se to desilo 2008. godine kada je i došao do prve od dosadašnjih pet titula sa ovog turnira. Tada je u meču za pehar bio bolji od Nikolaja Davidenka.

Đoković će danas imati priliku da prvi put od 2015. godine slavi na Završnom mastersu. Njemu će rival u finalu biti Kasper Rud. Taj meč počinje u 19 sati.

Podsetimo, Novak bi se u slučaju titule izjednačio sa Rodžerom Federerom po broju trofeja na ovom nadmetanju, a treba reći i da je drugi najstariji finalista Završnog mastersa. On je samo šest dana mlađi od Artura Eša 1978. godine.

 

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)