POZNAT PRVI FINALISTA PARIZA! Savladao prvog igrača sveta, pa prekinuo nestvarnu seriju Ože-Alijasima, može li da iznenadi Novaka u finalu?

Novosti online

05. 11. 2022. u 15:39

DOŠAO je kraj i seriji nepobedivosti Feliksa Ože-Alijasima. Niz Kanađanina od 16 pobeda prekinuo je fenomenalni Holger Rune, koji je juče skinuo skalp i prvom reketu sveta Karlosu Alkarazu.

ПОЗНАТ ПРВИ ФИНАЛИСТА ПАРИЗА! Савладао првог играча света, па прекинуо нестварну серију Оже-Алијасима, може ли да изненади Новака у финалу?

FOTO: Tanjug/AP

Osamnaesti igrač sveta pobedio je u dva seta 6:4, 6:2 i plasirao se u svoje prvo MAsters finale. Štaviše, Rune nikada ranije nije prošao ni u treće kolo nekog od turnira iz Masters serije, mada treba reći da je on profesionalac tek od 2020. godine.

Samo jedan brejk u prvom setu bio je dovoljan Runeu da dođe do vođstva. Napravio ga je u trećem gemu kada je realizovao prvu od dve brejk lopte, a posle toga je rutinski čuvao prednost početnog udarca.

U drugom setu postojao je samo jedan teniser na terenu, a to je bio mladiu Danac. Evidentno je da je KAnađanina stigao umor posle fantastične serije u kojoj je osvojio tri turnira uzastopno i stigao do polufinala četvrtog.

U finalu Bazela je savlada upravo Runea koji mu se ovim trijumfom revanširao i tako stigao da prilike da se bori za svoj prvi veliki trofej. Za sada ima samo dve titule iz Serije ATP 250.

Protivnik u finalu biće mu bolji iz susreta Novaka Đokovića sa Stefanosom Cicipasom.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

 

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.


BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije