TABLETA POSLE KOJE JE NOLE ZAIGRAO KAO U TRANSU: Novak Đoković zabrinuo navijače, ali se onda desila strašna transformacija

Novosti online

03. 11. 2022. u 19:19

​NOVAK Đoković nastavlja pohod ka odbrani titule na ATP turniru u Parizu, ali je u novoj pobedi na trenutak zabrinuo svoje navijače.

ТАБЛЕТА ПОСЛЕ КОЈЕ ЈЕ НОЛЕ ЗАИГРАО КАО У ТРАНСУ: Новак Ђоковић забринуо навијаче, али се онда десила страшна трансформација

Foto: Printskrin/Twitter/@TennisTV

Novak Đoković je, podsetimo, bio slobodan u prvom kolu, u drugom je savladao Maksima Kresija u dva izuzetno uzbudljiva seta, a onda je u interesantnom duelu pobedio i Karena Hačanova.

Ali, taj meč nije se odvijao kako su Noletovi navijači isprva priželjkivali.

Đoković je u prvom setu ubacio samo 46% prvih servisa u polje koje je za to predviđeno, ali je i pored toga uvodnu deonicu dobio.


Od ukupno 26 poena na sosptveni servis, 17 je rešio u svoju korist, a pritom je imao manje direktnih poena (7) od rivala (9) i veći broj neiznuđenih grešaka nego direktno osvojenih poena (9).

Srećom po njega, Hačanov je grešio još više, imao je 17 neiznuđenih kikseva, pa je na kraju prvi set i pripao Srbinu koji je bio prilično "neprimetan" iz bekhenda - tim udarcem, kada mu je reket s leve strane tela, nije osvojio nijedan direktan poen, ali što je podjednako važno, nije napravio nijednu grešku.

Iako je u svim servis-gemovima Karena Hačanova Nole bio prvi koji je stizao do "30" poena, samo je uspeo da dvaput napravi brejk, a slično mu se desilo i na startu druge deonice.

Tada je otišao na klupu, popio neku tabletu, osvežio se i potom deklasirao rivala.

Foto: Printskrin/Twitter/@TennisTV

Njegovi navijači su bili oduševljeni što mu se igra značajno popravila, a zapravo konkretizovala jer je on igrao sasvim dobro (osim serviranja) i do tada, ali neki su bili zabrinuti.

Pojedini su na društvenim mrežama pisali da se plaše da se Nole nije prehladio, te da je zdravstvena pomoć potrebna već sada, pre same završnice turnira.

Ipak, sam Đoković nije delovao fizički loše tokom meča osmine finala, pa je u pitanju verovatno bilo neko osveženje, možda multivitaminskog ili mineralnog tipa.

Podsetimo, u četvrtfinalu će Novaku rival biti Lorenco Museti, koji je je napravio senzaciju eliminisavši Kaspera Ruda


Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

 

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)