"NE MOGU UZ STEPENICE BEZ BOLOVA": Del Potro snosi posledice zbog silnih problema sa povredama

Novosti online

27. 09. 2022. u 19:12

BIVŠI argentinski teniser Huan Martin del Potro je ove godine okončao karijeru, ali uprkos tome što se ne bavi sportom ima velikih problema zbog silnih povreda koje su ga mučile.

НЕ МОГУ УЗ СТЕПЕНИЦЕ БЕЗ БОЛОВА: Дел Потро сноси последице због силних проблема са повредама

FOTO: AP/Tanjug

"Div iz Tandila" je imao operaciju za operacijom, najpre ručni zglob potom i kolena. On sada zbog svega toga ima velike probleme.

- Danas mogu samo da hodam. I to ulicom. Ne mogu na stazi za brzo hodanje. Ne mogu ni da se popnem uz stepenice bez bolova. Niti mogu da vozim auto duže vreme, jer moram da napravim pauzu da bih protegao noge. To je moja realnost. Teško je i tužno - rekao je Del Potro u razgovoru sa argentinskim medijima.

Osvajač jedne grend slem titule je 2019. godine drugi put polomio čašicu kolena i od tada je praktično karijera za njega bila gotova.

- Nedavno sam bio u Švajcarskoj, posetio sam doktora. Tretman koji je preporučio i koji je pomogao mnogim teniserima, kod mene nije imao nikakav efekat.

Ne krije da još uvek ne može da se navikne na to da se ne bavi više tenisom.

- U glavi ne mogu još da se naviknem na život bez tenisa. Nisam imao postepeni prelazak u penziju. Nisam imao priliku da se pripremim za to, nemam predstavu kako to ide kod drugih igrača. Bio sam treći teniser sveta i odjednom oba kolena su mi bila polomljena. I sada sam ovde, bez ičega - zaključio je Del Potro.

Podsetimo, on jedinu grend slem titulu osvojio 2009. godine. Bio je najbolji u Njujorku na Ju-Es openu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MILOŠ BIKOVIĆ SNIMLJEN KOD PSIHIJATRA: Razlog? Rusija i Srbija! (VIDEO)