TENISKI SPEKTAKL U NAJAVI - ĐOKOVIĆ I ALKARAZ U PARIZU: Trenutno prvi reket sveta i najbolji ikada igraće poslednji masters sezone (FOTO)

Novosti online

16. 09. 2022. u 13:49

SVETSKI šampion u tenisu Novak Đoković vraća se na teren posle prisilne višemesečne pauze. Ovog vikenda nastupiće na Lejver kupu, poslednjem turniru na kome će ljubitelji tenisa imati prilike da gledaju Rodžera Federera, zatim će igrati i na turniru u Tel Avivu, a u četvrtak je Noletovo učešće potvrdio i turnir u Parizu.

ТЕНИСКИ СПЕКТАКЛ У НАЈАВИ - ЂОКОВИЋ И АЛКАРАЗ У ПАРИЗУ: Тренутно први рекет света и најбољи икада играће последњи мастерс сезоне (ФОТО)

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Organizatori poslednjeg mastersa sezone najavili su na svom zvaničnom sajtu i preko društvenih mreža početak turnira, koji je na programu od 29. oktobra do šestog novembra.

U najavi događaja, Pariz masters je pustio kolaž fotografija sa nekim od zvezda koje će nastupiti u Bersiju, a među njima se nalazi i Novak. Tu su još novi broj jedan Karlos Alkaraz i italijanski as Mateo Beretini.

Novak brani titulu na ovom turniru čiji je rekorder sa šest titula (2009, 2013-2015, 2019. i 2021).

Očekuje nas, dakle, spektakl - duel prvoplasiranog na ATP listi i igrača kome je uskraćeno pravo da osvoji 10.000 poena ove godine, a samo 3200 bi mu bilo dovoljno da on bude gde mu je i mesto - na čelu ATP liste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere