NEKA SE SPREMI AMERIKA! Teniski predator je gladan: Novak Đoković trenira kao da sutra igra finale Ju-Es opena (VIDEO)

Novosti online

29. 07. 2022. u 21:26

TE oće, te neće, te će igrati, te neće igrati, te će ga pustiti, te neće... Danima unazad planeta pokušava da sazna odgovor hoće li videti Novaka Đokovića na turneji po američkom kontinentu.

НЕКА СЕ СПРЕМИ АМЕРИКА! Тениски предатор је гладан: Новак Ђоковић тренира као да сутра игра финале Ју-Ес опена (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Zvanične informacije nikako da stignu, mada, kako vreme odmiče, šanse da ćemo našeg tenisera videti na Ju-Es openu postaju sve manje. 

Ipak, po svemu sudeći, Nole ne haje mnogo, trenira za sebe i ličnu satisfakciju, a ako ga pozovu, pozovu... do tada će raditi punom parom!

Uživao je prethodnih nedelja, posle osvajanja Vimbldona, dao je sebi malo oduška, napravio je turneju po BiH, Crnoj Gori i Hrvatskoj, da bi se na kraju ponovo vratio na primorje Crne Gore.

Ono mu je već dugi niz godina baza tokom leta, a sada snimci koji dolaze iz Portonova pokazuju da se "kralj belog sporta", sprema kao da će bukvalno sutra igrati finale Ju-Es opena.

Više puta je Novak istakao da ima enormnu želju da izađe na njujorške terene, a to se reflektuje i kroz intenzitet treninga, koji su uspeli da snime njegovi obožavatelji.

"Teniski predator" je gladan pobeda i uspeha... 

Nole neće ništa da rizikovati i želi da bude maksimalno spreman, ukoliko dobije dozvolu da igra Otvorenom prvenstvu SAD, pa tako svakodnevno trenira u Crnoj Gori na betonskim terenima kako bi se prilagodio na podlogu koja je i na Ju-Es openu.

Podsetimo, Novak bi u slučaju da ga puste da igra na američkom kontinentu, mogao da juri istoriju i rekord po broju grend slem titula, pošto trenutno ima jednu manje od Rafaela Nadala, nakon što je slavio na Vimbldonu nedavno i tamo podigao svoj 21. prestižni teniski trofej.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U ČUDU! Srbin ne pamti kada mu se ovako nešto desilo...