"ĐOKOVIĆ ZNA SVE O MENI, A JA NISAM NI U TOP 100"! Novak ponovo pokazao da je kao sav normalan svet i ostavio bez teksta mladog rivala

Novosti online

29. 07. 2022. u 09:00

NOVAK Đoković živi, diše i hrani se tenisom...

ЂОКОВИЋ ЗНА СВЕ О МЕНИ, А ЈА НИСАМ НИ У ТОП 100! Новак поново показао да је као сав нормалан свет и оставио без текста младог ривала

FOTO: EPA

Najnoviji primer toga su reči mladog argentinskog tenisera Fransiska Serundola, koji je domaćim medijima pričao o tome kako mu je bilo lepo u Beogradu.

Učestvovao je na Srbija openu tokom prethodnog proleća, a Đoković mu je napravio doček za pamćenje. I ne samo to, učinio je da se Serundolo oseća posebnim.

Kada je 2021. godine došao u prestonicu Srbije da igra kvalifikacije, Fransisko je bio potpuno anoniman teniser i nije mogao ni da sanja da njegove rezultate prati najbolji igrač na planeti.

Serundolo je bio u potpunom šoku kada je shvatio da Novak Đoković zna sve o njemu.

- Prošle godine sam igrao finale u Buenos Ajresu, a posle toga sam putovao u Evropu. Prošlo je tri nedelje i igrao sam Srbija open. U teretani sam i odjednom ulazi Novak, nisam ga video uživo nikada u životu kao igrača - rekao je Serundolo i dodao:

- Bio sam nervozan u početku kada sam video da dolazi. Pogledao me je, pozdravio i predstavio se ‘Novak’. Nisam mogao da pričam, bio sam nervozan. Čestitao mi je na tituli u Buenos Ajresu. Iznenadilo me je – broj jedan na svetu, ima milion stvari u glavi, a zna koji su moji rezultati, i mog brata. Bio sam polaskan.

FOTO: EPA

Kada je Đoković u razgovoru pomenuo i Huana Manuela Serundola (u to vreme igrača koji je bio oko 350. mesta na ATP listi), mlađeg Fransiskovog brata, e tu je Argentinac tek ostao bez teksta.

- Pomislio sam: "mršavi čovek" je prvi na svetu, ali zna sve o svima.

Serundolo je 2021. godinu završio na 127. mestu ATP rang-liste, a trenutno je 24. posle polufinala mastersa u Majamiju, prve titule u karijeri u Bostadu i dve top 10 pobede (Rud, Rubljov).

On nikada nije igrao protiv vlasnika 21 grend slem titule, ali jeste protiv Rafaela Nadala, od kojeg je izgubio na Vimbldonu ove godine sa 3:1 u setovima.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju