ĐOKOVIĆ VIŠE NIJE VEGAN! Novak iznenadio novom ishranom: Evo koji obrok mu je sada omiljeni

V.M.P.

16. 07. 2022. u 19:25

POSETA Visokom donela je jednu veliku promenu na privatnom planu "kralja belog sporta", koja bi uslovno rečeno, mogla da se odrazi na njegovu sportsku karijeru.

ЂОКОВИЋ ВИШЕ НИЈЕ ВЕГАН! Новак изненадио новом исхраном: Ево који оброк му је сада омиљени

FOTO: EPA

Trenutak kada je Novak Đoković dosegao meteorske visine "belog sporta" bio je momenat koji se poklopio sa njegovom promenom životnih navika i okretanju ka nutritivnim stranama hrane, zanemarujući čulne užitke.

Ipak poseta bosanskim piramidama donele je neočekivano promenu, u istrajnim dijetalnim principima kojih se srpski as pridržavao.

Podsetimo naš najbolji teniser završio je posetu Visokom, gde je svečano otvorio nove terene i odigrao revijalne mečeve sa Ivanom Dodigom, Aljažom Bedeneom i Aldinom Šetkićem.

Nole je proveo nekoliko prelepih dana na mestu gde uvek pronalazi mir i na kom po običaju "napuni baterije" nakon iscrpljujućih teniskih obaveza.

FOTO: PR tim Novaka Đokovića

Međutim, nakon njegovog odlaska isplivala je jedna neočekivana informacija, koja će zaprepastiti mnoge koji su upućeni u životni stil osvajača 21. grend slem titule.

Naime, Novak Đoković više nije vegan, barem prema informacijama koje je otkrila Mirsada Gudegović, vlasnica restorana "Koliba". 

U pitanju je žena koja je bila zadužena za spremanje obroka Noletu, pa bi njene reči trebali uzeti kao relevantan izvor.

- Novak ništa nije naručivao, ja sam spremila ručak po svom izboru za njega i Semira. Oni jedu šta im se da. I Semir je vegetarijanac, samo je njegova supruga Sabina jela meso. Nole je sada jeo uštipke od heljdinog brašna, falafel (kroketi od leblebija), razne sireve. Pio je i prirodne sokove, naravno, bez dodatnog šećera - rekla je Mirsada za Informer, koji dodaje da srpski teniser i dalje ne jede meso, ali jede hranu životinjskog porekla kao što su mlečni proizvodi i jaja, što znači da je sada vegeterijanac.

FOTO: PR tim Novaka Đokovića

Mirsada je poručila da Đoković odiše skromnošću, zahvalnošću i hrišćanskim patrijahalnim manirima.

- Dolazi svaki dan kada je u Visokom. Kaže da mu se sve sviđa. Sada nije jeo samo čorbu, jer bi mu bilo previše. Zahvali se za šta god da dobije, takav je čovek. Možda mu nešto nije prijalo, ali pohvali uvek sve. Znam da posebno voli uštipke - poručila je ona i dodala da Đoković nije dobio specijalan tretman:

- Mi i inače imamo vegetarijanski i veganski meni, jer nam često dolaze stranci koji se tako hrane. Ne nabavljamo tu vrstu hrane samo zbog Novaka - naglašava Mirsada.

FOTO: Printskrin/Instagram

Osim što je očarana Novakovim karakterom, Mirsada ističe i njegov značaj za razvoj mesta čiji je stanovnik.

- Dolaze mnogo manje uspešni ljudi od njega, ali uobraženi su, nisu neposredni i normalni kao Nole. Oduševljena sam njime. Da Semir nije pronašao piramidu, mogli bismo da zaključamo grad, ugasimo svetlo i odemo. I Novak je svojim dolascima promovisao naš grad, pa ima sve više turista - zaključila je Mirsada.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a