ŠTA PIJE KOSMET? NOVAK ČASTI! Đoković pokazao kakav je patriota, još jedan gest kojim je oduševio Srbiju

Novosti online

09. 07. 2022. u 21:28

NOVAK Đoković u pohodu je na titulu Vimbldona, ali čak i kada se pred njim nalaze najveći sportski izazovi stiže da odgovori i pomogne svakome.

ШТА ПИЈЕ КОСМЕТ? НОВАК ЧАСТИ! Ђоковић показао какав је патриота, још један гест којим је одушевио Србију

FOTO: Tanjug/AP

Naime, srpskom teniseru stigla je poruka na instagram profil, od jednog kafića iz Zvečana, a sve to pre početka polufinalnog meča sa Kameronom Norijem.

Gazda lokala sa Severa Kosmeta želeo je da poželi sreću Đokoviću pred veliki meč i rekao mu da se nada da će pobediti, kako bi nastavili tradiciju da pri postizanju velikih rezultata naših sportista svi gosti lokala plaćaju pića upola cene.

Bila je to verovatna jedna od hiljada poruka koje svakodnevno zatrpavaju društvene mreže teniske zvezde. A onda pomenuti gospodin iz Zvečana potpuno neočekivano dobio je odgovor lično od Novaka Đokovića.

- Hvala puno i veliki pozdrav za moj Zvečan. Ukoliko dobijem današnji meč imate moju finansijsku podršku da sprovedete plan u delo - odgovori je branilac titule na Vimbldonu i stavio "emodži" sa zastavom Srbije.

FOTO: Printskrin

Iako čoveka sa Kosmeta niti u jednom delu nije naveo da očekuje da najbolji srpski teniser snosi te troškove, Đoković je još jednom pokazao kakva je ljudska gormada i koliko veliko srce ima. 

S obzirom da je trijumfalno preskočio Britanca na putu ka finalu, gde ga čeka kontroverzni Nik Kirjos, nema sumnje da se lepo zabavljalo u Zvečanu.

Još jedan naklon velikom patrioti, koji nekada malim, a nekada velikim znacima pažnje podseća koliko mu je Srbija u srcu. 

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, meč Novaka Đokovića i Nika Kirjosa za titulu šampiona Vimbldona 2022. igraće se u nedelju od 15 časova, a direktan tekstualni prenos možete pratiti na portalu "Novosti". 


BONUS VIDEO: Ko su najtrofejniji teniseri današnjice?
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024