AUSTRALIJAN open je počeo, ali i dalje se svi više bave Novakom Đokovićem, nego takmičenjem u Melburnu.

Mikiboy

18.01.2022. 13:16

A ako bi se Novak zalio medjunarodnom sudu naprimer u Pekingu ili Moskvi koji nisu pod protektoratom Globalista neka izracunaju koliko bi onda Australija trebala da plati Novaku ostetu.

Gemini

18.01.2022. 13:19

Nole ima veliku sansu da dobije na sudu tenisku asocijaciju Australije koja mu je obezbedila potrebne dokumente a siguran sam da bice dosta dobiti I do Netflixa koja je pravila dokumentarac iz prve ruke.

neregistrovan

18.01.2022. 13:36

Da li ti pedantni mogu da izracunaju koliko nemaju obraza ni ljudskosti,kao i koliko su doprineli proterivanju pisuci u svojim medijima najgore lazi o Novaku.

Ivan Zgrozeni

18.01.2022. 14:21

Nisam Mileva Maric ali sam izracunao da se vise isplati vakcinisati se. U Srbiji sam primio Sinofarm 1, 2 i 3 i bio u mogucnosti da dva leta provedem u Grckoj. Sada sam u SAD gde sam primio Fajzer 1 i 2 jer neke zemlje ne priznaju kineske i ruske vakcine. I pored toga nosim masku i perem ruke redovno. Nemam potrebe da nikome pokazujem lazne potvrde da sam u decembru prelezao koronu. A, da, nisam ni organizovao teniski turnir na kome su se teniseri zarazili i to usred epidemije. Da znam kako, pokrenuo bih peticiju kojom tvoji navijaci traze da postanes primer drugima i vakcinises se. Ako zelis da nastavis da igras. Ovako, osudjen si na kraj karijere. Volimo te ali voli i ti nas. Vakcinisi se.

zoran

19.01.2022. 16:33

Dokle vise ljudi, sta je on to izgubio, a da isto to nije raspadljivo, a sta ste vi isti koji ga grdite i stavljate na lomacu izgubili ili dobili a da nije raspadljivo. Sta je isus rekao uzmite svi kamen i bacite na covjeka ako i vi niste gresni i cisti ste pred bogom, Sta je u raspadljivom toliko bitno.