"ĐOKOVIĆ JE DOBAR AMBASADOR U AUSTRALIJI": Ministar Houk tera Novaka iz zemlje, a ovako ga je hvalio 2021. (VIDEO)

A. Ilić

15. 01. 2022. u 18:09

ALEKS Houk - jedno je od najomraženijih imena u Srbiji u proteklih nedelju dana, a nije tome bio ni blizu pre samo godinu dana.

ЂОКОВИЋ ЈЕ ДОБАР АМБАСАДОР У АУСТРАЛИЈИ: Министар Хоук тера Новака из земље, а овако га је хвалио 2021. (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Ministar za migrantska pitanja rekao je "ne" Novaku Đokoviću tako što mu je po drugi put oduzeo vizu od Noletovog ulaska u zemlju i time ga, osim ako sud ne preinači tu odluku, onemogućio da se takmiči na Australijan openu 2022..

Aleks Houk glavni je zagovornik da se Đokoviću ne dozvoli boravak, a pre samo godinu dana hvalio ga je na sva usta. Čak ga je nazvao i ambasadorom Australije.

U pitanju je snimak sa jednog prijema iz 2021. na kom je učestvovala i Ivana Isidorović, Prvi savetnik Ambasade Srbije, a Hok je tom prilikom rekao:

- I slažem se sa Vama (obraćao se Ivani Isidorović) da ceo "srpski put" nije samo Novak Đoković. On je uspešan deo toga i, svakako, dobar je ambasador ovde u Australiji, rekao je Houk, što se vidi i na snimku koji je pred vama..

Ostanite i dalje uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta se dešava na teme vezane za Australijan open, a, naravno, i one u kojima je glavni junak Novak Đoković.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili