KONAČNA odluka je doneta - Novak Đoković se vraća u Srbiju!

prellee

05.01.2022. 22:23

Eto i to se desi. Prije dvije godine, eliminacija sa US Opena. Sad ga Australija deportuje, a sutra će garant to uraditi i UK, neće mu dozvoliti da igra Wimbildon. Savez US-UK-Australija. Nisu naklonjeni Srbima.

Vagner

05.01.2022. 22:27

На то је спао велики демократски свет. Не можемо да га победимо- протераћемо га и забранити му да игра. Ноле је зацементирао своју историјску улогу не само као најбољи свих времена него и као непоколебљиви борац за слободу и људско достојанство. Није ставио своју каријеру у први план.

Dragan

05.01.2022. 22:30

Sramota, kad su buktali požari u Australiji nole im je dao milione dolara sad si mu zarili nož u leđa Prokleti da ste i da bog da vas požar sravnio sa zemljom prokleti kolonijalisti zajedno sa amerikom i velikom britanijom, gamad smrdljiva kapitalistička

Soko

05.01.2022. 22:43

Šta je drugo moglo i da se očekuje od Engleskih robijaša i kurvi koji su okupirali Australiju i istrebili Aboridžine.Zapadni okupatori jedino to i mogu jer nemaju više resurse koji bi im poslužili da se bogate kako su to nekad radili okupacijama i pljačkom.Sad se bave podsticanjem nemira preko CIA-e i domaćih izdajnika da ih dovode na vlast radi pljačke jer su im tobože doneli demokratiju.Svet se osvestio i počeo je da primenjuje njihov način zaštite ljudskih prava,prava pendreka.Na taj način će sprečiti sprovođenje zapadnog viđenja ,,demokratije''.

Mire

05.01.2022. 23:11

Svedski vakcinaški lobi je čudo. Hoće da ga nateraju da primi fajzera po svaku cenu samo da bi im naapravio reklamu. Pa čak i po cenu njegovog zdravlja.

Rio Tinto marš sa Drine

05.01.2022. 23:15

па онда протеривање Новака из Аустралије... британски интереси или шта?

Mrko Mrkac

05.01.2022. 23:17

Sramno....sramotno...ja se više za dva života ne bi pojavio u Australiji. Naša diplmatija treba da odreaguje...da nekog službenika Ambasade Zemlje kengura pošalje kući....

Dragan

06.01.2022. 00:21

Ovako nesta bilo je za ocekivati. Jer, kada nema drugog nacina da se zaustavi Novak, tada se upotrebljavaju politicka sredstva. Turnir ce izgubiti na kvalitetu a i financijski, madjutim narucilac ovog skandala ce sve "ispeglati." Svakako da deo krivice snosi i druga strana. Novak je fokusiran iskljucivo na igru, ali sta rade ljudi iz njegovog tima. Nije se smela dozvoliti mogucnost ovakove situacije. Tko ga je savetovao da se ne vakcinise? Zasto? Naivno je bilo verovati lakim obecanjima. Medjutim, Novak ovo treba shvatiti kao opomenu za njegovu sportsku buducnost, ne kao poraz.

Zoran Petrović

06.01.2022. 03:58

Od sada se svaki Australijanc koji dođe u našu zemlju , cak i oni koji samo prolaze kroz zemlju Srbiju mora krstiti i sunetiti. To je neka vrsta naše bezbednosti. Ko odbije , mrš odakle je i došo.

borko

06.01.2022. 06:36

Samo se pitam gde je sportska solidarnost ostalih tenisera. Verujem da su ovako uradili nekom od jače rangiranih tenisera, da bi Novak odustao i povukao se u znak solidarnosti.