ĐOKOVIĆ OSTAJE NA 20 GREN SLEM TITULA: Amerikanac precrtao Novaka do Vimbldona

Novosti online

17. 10. 2021. u 19:18

Bivši američki teniser Endi Rodin govorio je o očekivanjima pred narednu sezonu.

ЂОКОВИЋ ОСТАЈЕ НА 20 ГРЕН СЛЕМ ТИТУЛА: Американац прецртао Новака до Вимблдона

FOTO: AP/Tanjug

Izvesno je da će Novak Đoković narednu takmičarsku sezonu dočekati kao prvi teniser sveta, a srspkom velemajstoru godina ispred nas donosi nova iskušenja u trci za "GOAT" titulu. 

Nije uspeo Đoković da osvoji "kalendarski slem" na US Openu, a bivši američki teniser Rodik smatra da će budućnost tenisa zavisiti od Australijan opena, koji će imati rigoroznije mere po pitanju koronavirusa, te je nastup nevakcinisanih tenisera pod znakom pitanja. 

- Đoković bi mogao da se suoči sa tim da na naredni Vimbldon dođe sa 20 Grend slemova, s obzirom da će ga potpuno spremni Nadal čekati na Rolan Garosu. Ako gledamo dalje, očigledno da Novak nije otvoren za priču tome. Odluči li da ne igra Australiju, to znači da će ciljati na Rolan Garos - rekao je Rodik. 

Ipak, pre nego što počne naredna godina pitanje je u kakvom će stanju biti Rafael Nadal i Rodžer Federer koji se muče sa povredama u tekućoj sezoni. Španac je odigrao svega jedan meč od Rolan Garosa, dok je Federer poslednji put nastupao na Vimbldonu. 

- Hoćemo li tamo imati Rafu zdravog? Da li će Novak na Vimbldon doći sa 20 GS titula? Niko to ne bi ni pomislio pre finala US opena. Sigurno da je dosta stvari u igri - podvukao je Rodik. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!