NI ON NIJE CEPLJEN, ALI TO PREMIJERA AUSTRALIJE NE BRINE: Dominik Tim čeka novu vakcinu, možda propušta i Australijan open

Novosti online

12. 10. 2021. u 10:33

ROK za vakcinaciju tenisera koji žele da nastupe na narednom Australijan openu polako se približava, a pojedini igrači iz samog svetskog vrha još nisu potvrdili da su se pelcovali.

НИ ОН НИЈЕ ЦЕПЉЕН, АЛИ ТО ПРЕМИЈЕРА АУСТРАЛИЈЕ НЕ БРИНЕ: Доминик Тим чека нову вакцину, можда пропушта и Аустралијан опен

Foto: M.Vukadinović

Za razliku od našeg Novaka Đokovića, koga bez argumenata optužuju da je antivakser, drugi teniseri bez problema mogu da izjave da se još nisu vakcinisali, a da to ne izazove pretnju o zabrani ulaska u Australiju, opštu histeriju među teniskim "stručnjacima" i pad društvenih mreža usled miliona negativnih komentara.

Takav je slučaj austrijskog bivšeg vunderkinda Dominika Tima, koji se oporavlja od povrede i očekuje da se vrati na terene upravo u Melburnu. On je priznao da još nije vakcinisan, ali da će to obaviti kada se pojavi nova vakcina za koju mu je njegov lekar potvrdio da je najbolja. E sad, da li će to biti na vreme da ga organizatori uvrste na listu učesnika prvog grend slema sezone....

- Nisam još vakcinisan. Želim da čekam na Novavaks vakcinu, jer mi je moj lekar rekao da je ona jako dobra - rekao je Tim.

Rok za vakcinisanje je 26. novembar, a ukoliko Novavaks cepivo ne dobije odobrenje do tada, Austrijanac je najavio da će ipak uzeti neku drugu vakcinu.

Tim se nada da će početkom decembra početi da trenira i igra na egzibicijama kako bi bio spreman za Ozi open.

On je u karijeri osvojio jedan grend slem, Ju-Es open 2020, kada mu je put do trona bio otvoren diskvalifikacijom Novaka Đokovića.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024