ANA IVANOVIĆ TRENUTNO DRUGA PO BROJU GLASOVA: Evo kako da pomognete Srpkinji da uđe u Kuću slavnih (FOTO)

Novosti online

16. 10. 2021. u 15:53

BIVŠA šampionka Rolan Garosa Ana Ivanović nominovana je za tenisku Kuću slavnih, a i navijači mogu da pomognu srpskoj teniskoj divi da se nađe među besmrtnima u Njuportu.

АНА ИВАНОВИЋ ТРЕНУТНО ДРУГА ПО БРОЈУ ГЛАСОВА: Ево како да помогнете Српкињи да уђе у Кућу славних (ФОТО)

FOTO: EPA

Za prijem u Kuću slavnih glasaće novinari, istoričari koji se bave teniskom prošlošću, trenutni članovi Kuće slavnih i teniski navijači, čiji glasovi će doneti dodatne bonuse za tri prvoplasirana kandidata. 

Potrebno je osvojiti 75 odsto glasova žirija, koji ima oko 140 članova. Tri kandidata koji dobiju najviše glasova navijača dobijaju bonus od tri, dva ili jedan odsto, što znači da je pobedniku glasanja dovoljno da dobije 72 odsto glasova žirija, drugoplasiranom 73 odsto glasova žirija i trećeplasiranom 74 odsto glasova žirija.

Osim Ane, nominovano je još pet bivših gren slem šampiona - Karlos Moja, Huan Karlos Ferero, Flavija Peneta, Kara Blek i Risa Rejmond.

Glasanje se obavlja preko ovog linka. Naša Ana trenutno je druga iza Flavije Penete, dok je treći Karlos Moja.

foto: tennisfame.com

Glasanje navijača traje od 15. do 31. oktobra, a stručni žiri će se okupiti narednih meseci. Rezultati će biti poznati u januaru naredne goine, dok će inauguracija novih članova Kuće slavnih biti održana 16. jula. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!