NIJE ĐOKOVIĆ JEDINI: Medvedev prepisuje od Novaka, a evo šta kaže o nastupu na Australijan openu

Novosti online

11. 10. 2021. u 09:30

POLAKO se bliži trenutak kada će svi teniseri morati da se vakcinišu ako žele da igraju u Melburnu.

НИЈЕ ЂОКОВИЋ ЈЕДИНИ: Медведев преписује од Новака, а ево шта каже о наступу на Аустралијан опену

Foto: AP

Veliki broj njih krije zdravstveni karton, odnosno ne žele javno da kažu da li su primili vakcinu protiv korone, koja će biti obavezna za nastup na Australijan openu.

Jedan od njih je i Novak Đoković, koji u početku nije ni krio da ne želi da primi vakcinu, a onda je u jednom trenutku zaćutao na tu temu.

Glavno pitanje svih teniskih pitanja je: "Da li će Srbin igrati u Australiji?", odnosno da li će primiti vakcinu, jer prema rečima Dena Endrjuza, premijera australijske države Viktorija čije je središte grad Melburn, nikome neće pomoći ni titule, samo vakcina.

Novinari su pitali i Danila Medvedeva, najvećeg Novakovog rivala, o učešću u Melburnu, pokušavši da saznaju da li se Rus vakcinisao, ali ni i on nije hteo da otkrije zdravstveni karton.

- To je moja lična stvar i ne želim da otkrivam te medicinske detalje. Ipak, spremam se da nastupim na Australijan openu, čak i ako to bude zahtevalo dvonedeljni karantin - istakao je Medvedev, koji je na poslednjem Australijan openu izgubio finale od Novaka Đokovića.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a