NEKADAŠNjI svetski broj jedan u igri parova, Australijanac Tod Vudbridž, veruje da će Novak Đoković doći na Australijan open jer je za njega preveliki ulog da bi propustio prvi gren slem sezone.

Miso

07.10.2021. 19:27

Voleo bih da izjavi zaljenje zbog zabrane da igra na Australien Openu. Novak ima antitela jer je prebolio koronu. Ko preboli koronu, ne moze biti zarazen opet ( za sada imamo par slucajeva od 1 milijarde. A oni koji su potpuno vakcinisani, zarazuju se , i cak umiru od korone. Zivim u Svedskoj, u jednom domu staraca umrlo 8 ljudi od korone, a 7 bilo potpuno vakcinisano sa dve doze). Koga bre ovi foliraju?

jače od GS

07.10.2021. 21:53

potvrda košta 100e, al lično, ne bi vam platio tu ulaznicu. Ili ako bi platio, lepo bi je spakovao u papirni brodić i poslao ga Dunavom, do okena i dalje. A Jelena i deca onako lepo dunu, i mahnu mu, da vam što pre stigne.. pred svima, i svi se okupimo na Dorćolu da pomognemo.. NEMA CENU! Javite kad stigne, eto Novaka

NIKOLALONDONKRAJINA

07.10.2021. 22:05

Ne budite snjesni. Ako se ne cjepi nece moci vise na ni jedan turnir a ne samo u Australiju. Svi ne samo on. Ni mi u trgovine.