"NOVAK ĆE SE VAKCINISATI, BIO BI ŠOK DA NE DOĐE" Australijska teniska legenda očekuje da Đoković zaigra u Melburnu, jer je "ulog preveliki"

Novosti online

07. 10. 2021. u 18:42

NEKADAŠNjI svetski broj jedan u igri parova, Australijanac Tod Vudbridž, veruje da će Novak Đoković doći na Australijan open jer je za njega preveliki ulog da bi propustio prvi gren slem sezone.

НОВАК ЋЕ СЕ ВАКЦИНИСАТИ, БИО БИ ШОК ДА НЕ ДОЂЕ Аустралијска тениска легенда очекује да Ђоковић заигра у Мелбурну, јер је улог превелики

FOTO: AP/Tanjug

Osvajač čak 22 gren slem titule - 16 u dublu i šest u miksu - veruje da su odluke vlasti Australije i države Viktorija da dozvole ulazak u zemlju samo vakcinisanim teniserima dobra stvar.

- O tome neće odlučivati Teniska asocijacija Australije, već Vlada, koja odlučuje šta mora da se uradi kako bi neko ušao u zemlju. Ako želi da dođe i da igra na Australijan openu, sve je verovatnije da će morati da se vakciniše. Lično, mislim da je to dobra stvar. Već neko vreme se igračima predočava da je to najverovatniji scenario ako žele da dođu u Australiju.

- Novak će teško igrati bez vakcine. On je već preležao korona virus i verovatno oseća da ima nekakvu "otpornost" prema tome. U ostatku sveta se radi to što se radi, i mislim da će on u nekom trenutku morati da se vakciniše - zaključio je Vudbridž, koji je većinu od 16 dubl titula osvojio u čuvenom paru "Drvenih" sa zemljakom Markom Vudfordom.

Vudbridž smatra da Novak zna da su mu najbolje šanse da osvoji 21. gren slem i time se izdvoji sam na listi najuspešnijih tenisera sa jednim trofejom više od Nadala i Federera, upravo u Melburnu, te da on neće propustiti tu priliku.

- S obzirom na to koliki je ulog za Novaka, mislim da će ozbiljno porazmisliti o tome. Želi da ih prestigne, a u Australiji je često pobeđivao. Za mene bi bio šok da on ne dođe u Australiju - zaključio je Tod Vudbridž.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

O, NE! Slavni Rus hteo na ručak sa Đokovićem, pa se setio... (VIDEO)