NEKADAŠNjI svetski broj jedan u igri parova, Australijanac Tod Vudbridž, veruje da će Novak Đoković doći na Australijan open jer je za njega preveliki ulog da bi propustio prvi gren slem sezone.

Komentari (5)

Miso

07.10.2021. 19:27

Voleo bih da izjavi zaljenje zbog zabrane da igra na Australien Openu. Novak ima antitela jer je prebolio koronu. Ko preboli koronu, ne moze biti zarazen opet ( za sada imamo par slucajeva od 1 milijarde. A oni koji su potpuno vakcinisani, zarazuju se , i cak umiru od korone. Zivim u Svedskoj, u jednom domu staraca umrlo 8 ljudi od korone, a 7 bilo potpuno vakcinisano sa dve doze). Koga bre ovi foliraju?

jače od GS

07.10.2021. 21:53

potvrda košta 100e, al lično, ne bi vam platio tu ulaznicu. Ili ako bi platio, lepo bi je spakovao u papirni brodić i poslao ga Dunavom, do okena i dalje. A Jelena i deca onako lepo dunu, i mahnu mu, da vam što pre stigne.. pred svima, i svi se okupimo na Dorćolu da pomognemo.. NEMA CENU! Javite kad stigne, eto Novaka

NIKOLALONDONKRAJINA

07.10.2021. 22:05

Ne budite snjesni. Ako se ne cjepi nece moci vise na ni jedan turnir a ne samo u Australiju. Svi ne samo on. Ni mi u trgovine.