NOVAK Đoković nailazi na provokacije na praktično svakom koraku, a poslednja u nizu stigla je od jednog od najvećih rivala, Rodžera Federera.

Nenad

10.07.2021. 23:43

Ovaj menja pravila igre kako mu odgovara? Ajde odredi ih jednom, da se zna koja su. I kad Nole i sve to osvoji nema vise kukanja...ili, smaras bre vise! Vazni su rezultati, za umetnicki "dojam" , gracionznost i ostalo upisi balet ili umetnicko klizanje. Moze i umetnicko plivanje, ako si plivac!

Muki

11.07.2021. 00:17

Od muke vise ne znaju gde su suplji.Nole razbijaj i dalje nek prolupaju zapadna licemerna.... .Ne mogu ti nista pa se tese raznim glupostima.

boxy jr

11.07.2021. 00:52

U sportu su vazni rezultati , statistika , medjusobni dueli , broj nedelja na prvom mestu itd. Istina , postoje sportovi gdje se ocenjuje i umetnicki dojam. Mozda u toj kategoriji RF moze dobiti ocenu 10.

Luka

11.07.2021. 04:39

U sportu se uspeh izražava brojkama i to je najobjektivnije merilo.Sve drugo je stvar osobnog doživljaja i ukusa.Zato Federer ne budali i ne lupetaj.

Zoran Petrović

11.07.2021. 05:38

Još jedan od niz pokazatelja kako se nemože podneti poraz i činjenica da je neko iz mnogo siromašnije zemlje , koju mnogi na zapadu smatraju zemlju 3 klase u kontinuitetu pokazao da je najjači na svetu.. ali činjenice su neoborive dušmani. Xaxaxaxaxa

Kisprdilov

11.07.2021. 10:55

Ne nego koliko navijaca imas haha idi u penziju dok je dostojanatveno. Dovoljno je videti protiv koga je osvajao svoje titule on a protiv koga Novak.

Nebojša Berak

11.07.2021. 11:13

Na kraju ce da snimi reklamu. Nije bitno da imate skoro sve rekorde oborene u tenisu, najvise Grand Slem titula, najvise ATP, najvisr MASTERS 1000, najvise zavrsnih turnira, da ste najduze bili na čelu liste ATP, najvise finala na svim slemovima, da ste osvajali svaki turnir na ATP i SLEM najvisr puta, da ste imali mnoge udarce u tenisu najbolje u istoriji, da ste u deceniji osvoji vise titula na ATP i slemovima nego prva dvojica pratilaca iza vas ZAJEDNO i ovako u nedogled, bitno je da biste bili najbolji teniser sveta da niste Srbin. A ONDA I BROJ OBOZAVALACA ce biti bitan, a kada se utvrdi da je to Djokovic, onda ce da kazu ne vaze Kinezi, Rusi, INDIJSCI, afrikanci, Juznoamerikanci, vaze samo obozavaoci iz NATO ZEMALJA Zaista sramno od da sramnije ne moze biti od Engleza jevrejske pripadnosti koji zivi u Švajcarskoj.

Rašo

11.07.2021. 15:22

Па, видиш, господине Федерер, показује! И то баш број титула показује ко игра најбољи тенис. Ваљда не треба тебе да подсећам да се тенис игра ради победе и титуле и ко их има више он је бољи. Ако си хтео да говориш о лепоти и начину како ко игра, можем и о томе али то није први и прави смисао тениса зар не? Није лепо ударити лоптицу раном рекета али тако можете освојити поен и титулу зар не? Биће да си мало побркао лепоту и успех!