OVO JE NAJPROVOKATIVNIJA BOKSERKA IKAD: Fanovima prodaje iznošene čarape, a sad se na merenju pojavila u čipkastom vešu (VIDEO+FOTO)

Novosti online

10. 04. 2021. u 15:00 >> 15:19

AUSTRALIJSKA bokserka Ebani Bridžis pojavila se na zvaničnom merenju za borbu u bantam kategoriji protiv Britanke Šenon Kortni - u provokativnom donjem vešu.

ОВО ЈЕ НАЈПРОВОКАТИВНИЈА БОКСЕРКА ИКАД: Фановима продаје изношене чарапе, а сад се на мерењу појавила у чипкастом вешу (ВИДЕО+ФОТО)

FOTO: Instagram Printskrin

Pre nego što je stala na vagu, Bridžis je skinula donji deo trenerke, u tom trenutku su sve oči bile uprte u nju. Ukazalo se čipkasto donje rublje. Naravno svi njeni atributi su došli do izražaja, a poznati promotor Edi Hern nije znao gde da gleda. Pokušao je da se kontroliše, ali to jednostavno nije uspelo. Razumećete ga.

Ljubitelji borilačkih veština i neki od korisnika društvenih mreža zamerali su joj što je odabrala odeću koju smatraju neprikladnom, ali nekima je to apsolutni hit.

Njen protivnik je takođe jedan od onih koji misle da je ovim činom pokazala nepoštovanje prema sportu kojim se bavi.

- Ona voli da govori i voli da se pokaže, a ja volim da se borim. Sada je vreme za meč i tu ću zablistati - rekla je Britanka koja je na merenje došla u trenerci.

Bridžisovu na društvenim mrežama prati preko 70000 ljudi, a svoju popularnost koristi i za neobičan način zarade - prodaje nošene čarape fanovima.

Plavokosa bombašica, kako je zovu, počela je ovaj biznis iz zabave kad joj je jedan od obožavatelja ponudio oko 550 evra za par, ali nedugo zatim zaključila je da "u prodaji istrošenih čarapa ima leba".  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna