Mozzart postao zlatni partner Univerzijade!

Promo

11. 03. 2021. u 20:00 >> 21:23

REKOTORKA Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović: "Ova kompanija je naš dokazani prijatelj i uvek pronalazimo nove načine da produbimo saradnju. Generalni direktor Mozzarta Slobodan Prodanović: Prepoznali smo zalaganje Rektorata da se među studentima promovišu zdrave navike i takmičarski duh".

Моззарт постао златни партнер Универзијаде!

Potpisivanje ugovora o zlatnom parnerstvu/FOTO: Promo

Mozzartova podrška studentskom sportu je za udžbenike – ova kompanija postala je zlatni partner Rektorata Univerziteta u Beogradu za projekat "Evropska Univerzijada".

FOTO: Promo

Evropske univerzitetske igre biće održane u Beogradu od 14. do 27. jula, a regionalni lider u priređivanju igara na sreću ponovo će biti najglasniji navijač sportista sa indeksom. Rektorka Beogradskog univerziteta Ivanka Popović i generalni direktor kompanije Mozzart Slobodan Prodanović potpisali su u Rektoratu ugovor o zlatnom partnerstvu, koji je kruna dugogodišnje saradnje.

- Zahvalni smo ovoj kompaniji na podršci pre svega univerzitetskom sportu, zatim u domenu studentskih praksi, inovacija... Uvek pronalazimo nove načine da produbimo saradnju, jer je Mozzart dokazani prijatelj Univerziteta u Beogradu – naglasila je Ivanka Popović.

Rektorka je još ranije isticala da je Mozzart kao generalni sponzor čitavog univerzitetskog sporta vratio sport na fakultete. Sada se taj vid podrške pomera na najviši, zlatni nivo, jer će ova kompanija pružiti veliku pomoć u organizaciji najznačajnijeg sportskog događaja u zemlji ove godine.

- U Srbiji je sport veoma popularan, ali univerzitetski još nije dovoljno razvijen, zato je Univerzijada dobra prilika ne samo da ugostimo sjajne evropske studentske sportiste, nego i da podržimo rekreativni i takmičarski studentski sport. Nadamo se da ćemo moći ovu oblast na nivou cele Srbije da vratimo u vreme kada sam ja studirala, a možda i bolje – zaključila je Popović.

FOTO: Promo

Osim podrške studentskim ligama, Mozzart donira i opremu ovim timovima kroz akciju "Novi dresovi za nove šampione", a ujedno obnavlja košarkaška igrališta širom zemlje u sklopu projekta "100 terena za jednu igru".

- Naša kompanija je odavno u javnosti poznata kao generator srpskog sporta, a ujedno već dugo imamo saradnju sa Beogradskim univerzitetom i mnogim obrazovnim institucijama u zemlji kojima pružamo kontinuiranu podršku. Bili smo generalni sponzor čitavog univerzitetskog sporta i prepoznali smo zalaganje Rektorata da se među studentima promovišu zdrave navike i takmičarski duh. Sada smo saradnju podigli na još viši nivo i postali zlatni partner Univerzijade, takmičenja koje je od velikog značaja za našu državu. Kao društveno odgovorna kompanija, nastavićemo da podržavamo sport i obrazovanje kad god smo u prilici – istakao je Slobodan Prodanović, generalni direktor kompanije Mozzart.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KIŠNI ČOVEK: Lando Noris startuje sa prve pozicije