ŽREB ZA OI. 21. FEBRUARA Srbija u drugom šeširu

S. K.

07. 02. 2021. u 19:42

VATERPOLISTI Srbije, koji brane zlato iz Rija 2016, biće u drugom šeširu na žrebu za olimpijski turnir u Tokiju, koji će se održati 21. februara u Roterdamu, gde će se odigrati kvalifikacioni turnir.

ЖРЕБ ЗА ОИ. 21. ФЕБРУАРА Србија у другом шеширу

Foto AP

U prvom su Italija i Španija, u drugom "delfinima" društvo pravi Mađarska, u trećem se u SAD i Australija, u četvrtom Južna Afrika i Kazahstan, u petom prvi i drugi iz kvalifikacija, a u šestom treći iz kvalifikacija i Japan.

Na bazenu "25. maj - Milan Gale Muškatirović" u ponedeljak će se nastaviti pripeme naše selekcije. Selektor Dejan Savić pozvao je: Branislava i Stefana Mitrovića, Gojka i Duška Pijetlovića, Dimitrija Rističevića, Đorđa Lazića, Nemanju Vica, Radomira Drašovića, Savu Ranđeloviža, Nikolu Jakšića, Milana Aleksića, Andriju Prlainovića, Miloša Ćuka, Gavrila Subotića, Filipa Filipović, Dušana Mandića, Nikolu Dedovića, Đorđa Vučinića, Strahinju i Viktora Rašovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba