JEDINSTVO JURI TRIPLU KRUNU: Odbojkašice iz Stare Pazove u prvom meču finala plej-ofa Superlige sutra dočekuju TENT iz Obrenovca

S. K.

17. 04. 2024. u 12:39

NOVI sudar odbojkašica Jedinstva i TENT-a. Dve naše najbolje ekipe sutra (19.00) u Staroj Pazovi počinju bitku za titulu. Ove sezone u međusobnim susretima uspešnije su bile pulenke Jove Cakovića, ali i Obrenovčanke veruju da je vreme da nadmudre aktuelne šampionke.

ЈЕДИНСТВО ЈУРИ ТРИПЛУ КРУНУ: Одбојкашице из Старе Пазове у првом мечу финала плеј-офа Суперлиге сутра дочекују ТЕНТ из Обреновца

https://liga.ossrb.org

Jedinstvo, koje je osvojile Superkup i Kup Srbije, juri triplu krunu.

- Lep je osećaj kada se sav ovaj rad i dobre partije valorizuju ulaskom u finale. Nema lakih finala, najvažnije je da devojke budu u dobroj formi, da imaju dobru energiju. Mi smo kao ekipa, da ne budem prepotentan, naučili da pobeđujemo. I prošle i ove sezone igrali smo dobro i mislim da smo mnogo napredovali. Biću zadovoljan ako u odnosu na polufinale podignemo igru za nijansu - pričao je proteklih dana za sajt OSS trener Jedinstva Jovo Caković.

Igračice iz Stare Pazove su ove sezone u finalu Kupa savladale TENT sa 3:2, a u prvenstvu sa 3:2 i 3:1.

- Igramo svaka tri dana, umorne smo, ali želja uvek presuđuje kod nas. Pokušaćemo da osvojimo triplu krunu. Nadam se najboljim partijama, kao i da smanjimo padove u igri. Protivnik je jako kvalitetan, tako da moramo da pružimo naš maksimum - ističe primač Branka Tica.

Strateg TENT-a Igor Žakić nada se da njegove devojke mogu da savladaju Jedinstvo:

- One su nam stari dužnici. Motivisani smo, nadam se dugoj seriji i dobroj odbojci. Samopouzdanje nam raste iz meč u meč. Spremni smo za finale, jer dobro znamo protiv koga igramo, šta moramo da pružimo. Nadam se da ćemo u tome uspeti, bez obzira na to koliko smo se potrošili na utakmici sa Železničarem.

Finale plej-ofa

18. 4. - Jedinstvo SP - TENT 19.00

21. 4. - TENT - Jedinstvo SP 19.00

24. 4. - Jedinstvo SP - TENT 19.00

27. 4. - TENT - Jedinstvo SP*

30. 4. - Jedinstvo SP - TENT*

* Eventualna četvrta i peta utakmica

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave