POSLEDNJE TAKMIČENJE - PRIPREME PRED OIU PARIZU: Šabac domaćin međunarodnog vaterpolo turnira

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

13. 04. 2024. u 10:58

GRADONAČELNIK Šapca dr Aleksandar Pajić sastao se danas u Gradskoj upravi sa predsednikom Vaterpolo saveza Srbije Viktorom Jelenićem.

ПОСЛЕДЊЕ ТАКМИЧЕЊЕ - ПРИПРЕМЕ ПРЕД ОИУ ПАРИЗУ: Шабац домаћин међународног ватерполо турнира

foto v mitrić

Na sastanku su razgovarali o Međunarodnom vaterpolo turniru za seniore u muškoj kategoriji ,,Srbija 2024. godine” koji treba da se održi u Šapcu u periodu od 4. do 7. jula, kao poslednji turnir pripreme pred Olimpijske igre u Parizu.

- Ponosni smo što je Grad Šabac izabran kao domaćin ovog turnira i što je prepoznat kao jedan od centara gde postoje najbolji uslovi za rad i treniranje vaterpolista. Pored toga, što na ovaj način promovišemo vaterpolo i sport u celini, pokazujemo da u saradnji sa Vaterpolo savezom Srbije možemo da organizujemo velike sportske događaje u našem gradu - poručio je gradonačelnik Pajić.

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić zahvalio se gradonačelniku na prijemu i Vaterpolo klubu ,,Šabac“ na saradnji i izrazio očekivanje da će na turniru imati pune tribine.

- Ovde u Šapcu su napravili stvarno idealne uslove za vaterpolo, zatvoreni letnji bazen koji je zimi pod balonom. Vrhunski uslovi za grad Šabac, decu Šapca. Ne moraju svi da postanu vrhunski vaterpolisti, ali je bitno da se bave sportom. Šabac je nekada bio poznat po rukometu, a sad i po vaterpolu - istakao je Jelenić.

Sastanku su prisustvovali i član Gradskog veća za sport Mile Isaković i predstavnici Vaterpolo kluba „Šabac Elixir“.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)