"KRSTAŠI" MAJSTORI SVOG ZANATA! Rvači Radničkog nastavili da nižu uspehe

Novosti online

12. 04. 2024. u 10:30

Rvački klub Radnički iz Beograda zabeležio je niz uspeha od početka godine, pa je trofejni rvački kolektiv sa Crvenog krsta trenutno drugoplasiran na rang-listi. Osvojeno je čak pet ekipnih titula u svim uzrasnim kategorijama, a uz to imaju i 14 pojedinačnih pobedničkih pehara.

КРСТАШИ МАЈСТОРИ СВОГ ЗАНАТА! Рвачи Радничког наставили да нижу успехе

Foto: Privatna arhiva

Tradicija uspeha popularnih „krstaša”, koji su pre tri meseca obeležili veliki jubilej – vek postojanja, tako se nastavlja, a čuveni šampioni kao što su Momir Kecman, Sreten Damnjanović, Goran Kasum, Prvoslav Ilić i Miroslav Čitaković dobijaju svoje naslednike.

„Iza nas je 100 godina postojanja, velikih uspeha, a posebno smo ponosni na našu školu rvanja koja je iznedrila veliki broj asova i reprezentativaca u svim uzrasnim kategorijama - rekao je sportski direktor beogradskog Radničkog Mladen Kecman i potom dodao:

„Veoma dobro i predano radimo, naša škola rvanja je godinama jedna od najcenjenijih i iz masovnosti izrasta kvalitet. Učestvujemo na svim prvenstvima i kupovima Srbije i titule sa šampionata Beograda su putokaz za ostvarenje kontinuiteta u ovoj godini” dodaje Kecman.

U Radničkom kao treneri rade Stanko Bogdan, koji je zadužen za kadete, juniore i seniore, dok o najmlađima brigu vode Dragan Dešić kao i Mladen Kecman koji je godinama unazad angažovan oko svih pitanja značajnih za rad Radničkog. Na čelu kluba je predsednik Dragan Šebulov koji je puno doprineo dobroj organizaciji i rezultatima.

„Moram da naglasim da imamo veliku podršku Rvačkog saveza Srbije. Ta pomoć se ne odnosi samo na organizaciju takmičenja već Savez i stipendira najbolje takmičare, a mi ih, hvala Bogu, imamo dosta. Takođe, ne bismo mogli ni bez pomoći Grada Beograda i Opštine Zvezdara i svima njima dugujemo neizmernu zahvalnost za podršku i razumevanje” podvukao je Kecman.

Uspesi Radničkog još više dobijaju na značaju ako se u obzir uzme činjenica da su njegovi rvači trenutno bez hale.

„Nova dvorana je u izgradnji i biće završena za 18 meseci. Do tada treniramo u sali Srđana Adžemovića, koju nam je besplatno ustupio. Bio je naš rvač, sad mu je sin u seniorskom timu Radničkog, voli i razume rvanje i mnogo mu hvala za veliku i nesebičnu pomoć”, naglasio je Kecman.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)