SELEKTOR BREGAR ZADOVOLJAN POSLE MEČA SA BUGARKAMA: "Devojke su ispoštovale sve što smo se dogovorili"

Novosti online

04. 04. 2024. u 08:30

Ženska rukometna reprezentacija Srbije u gostima je pobedila reprezentaciju Bugarske rezultatom 35:17, u meču pretposlednjeg, petog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

СЕЛЕКТОР БРЕГАР ЗАДОВОЉАН ПОСЛЕ МЕЧА СА БУГАРКАМА: Девојке су испоштовале све што смо се договорили

FOTO: M. Vukadinović

Selektor Bregar posle završenog meča imao je lepe reči, a najviše ga je obradovalo to što su devojke ispoštovale sve što je trebalo.

- Dogovorili smo se da od prve sekunde pokažemo ozbiljan pristup u ovoj utakmici i devojke su to poštovale. To je i potvrdila uvodna razlika od 10:0. Nakon toga je bilo mnogo lakše i takav odnos je omogućio mlađim igračicama veću minutažu, što nam znači pred utakmicu sa Turskom - izjavio je Bregar.

Najefikasnija kod Srbije bila je Aleksandra Stamenić sa sedam pogodaka. Posle meča je izjavila da se ekipa sada sprema za Tursku, sa kojom će Srbija u direktnom duelu u poslednjem kolu odlučivati o plasmanu na Evropsko prvenstvo.

- Lepo smo otvorile utakmicu, ušle smo vrlo fokusirano. Trener je dao svima šansu, a mi smo je adekvatno iskoristile. Spremamo se za Tursku, da ove kvalifikacije završimo na pravi način - rekla je Stamenićeva.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić