DOŠLO VREME DA SE KAŽE ZBOGOM: Terzić završio reprezentativnu karijeru (FOTO)

Novosti online

13. 03. 2024. u 18:43

Legendarni kapiten Bosne i Hercegovine i igrač poljske Visle Plok, Mirsad Terzić, odlučio je da završi reprezentativnu karijeru dugu čak 22 godine.

ДОШЛО ВРЕМЕ ДА СЕ КАЖЕ ЗБОГОМ: Терзић завршио репрезентативну каријеру (ФОТО)

Foto: Profimedia

Pošto je u januaru po treći put branio boje "zmajeva" na Evropskom prvenstvu, ovaj 40-godišnjai Pribojac je odluku o prekidu reprezentativne karijere saopštio na društvenim mrežama.

- Znao sam da će doći ovaj trenutak, ali sam uporno odbijao da razmišljam o njemu. Trenutak u kom moram objaviti jednu od najtežih odluka u mojoj karijeri. Posle 22 godine igranja u reprezentaciji, tokom kojih sam proživio neka izuzetna, ali i manje lepa iskustva, došao je trenutak kad moram da kažem da je kraj.

Terzić se tu nije zaustavio, već je dodao:

- I pre Evropskog prvenstva sam znao da ću u Nemačkoj odigrati poslednje utakmice, ali sam odugovlačeći da to podelim s javnosti smatrao da će mi biti nekako lakše. Nije. Došao je kraj.

U klupskoj karijeri je igrao za sarajevske klubove Olimpik i Željezničar, potom za Izviđač, Zagreb, Celje, Vesprem i Vislu Plok čije boje i danas brani, a u dresu nacionalnog tima odigrao je više od od 170 utakmica. 

Bonus video KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako je to sve izgledalo nekada

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)