BOROVČANIN PONOSNO O SVETSKOM PRVENSTVU U BEOGRADU: "Iz godine u godinu podižemo nivo bokserske organizacije"

Novosti online

03. 03. 2024. u 14:51

Predsednik Bokserskog saveza Srbije (BSS) Nenad Borovčanin izjavio je danas da je zadovoljan odlukom Upravnog odbora Svetske bokserske federacije (IBA), koji je Beogradu dodelio organizaciju šampionata sveta u boksu za žene 2025. godine.

БОРОВЧАНИН ПОНОСНО О СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ У БЕОГРАДУ: Из године у годину подижемо ниво боксерске организације

BSS

Na sednici Upravnog odbora IBA u Sočiju odlučeno je ranije danas da glavni grad Srbije Beograd bude domaćin SP u boksu za žene 2025. godine. Protivkandidati Beogradu su bili Brazil i Kina, ali je IBA glavnom gradu Srbije jednoglasno dodelila organizaciju SP 2025.

 - Sa velikim ponosom i zadovoljstvom mogu da kažem da je Srbija pobedila u kandidaturi za SP za žene u konkurenciji seniorki u olimpijskom boksu. Na SP 2021. u našoj Areni postavili smo standarde u organizaciji ovih šampionata, dokazali celom svetu koji je u to vreme bio u velikom delu zatvoren i okovan korona virusom da smo i pod takvim uslovima šampioni u domačinstvu najvećih sportskih događaja na planeti - rekao je Borovčanin, preneo je BSS.

Dodao je i da je ponosan na oragnizacione sposobnosti Bokserskog saveza.

  - Iz godine u godinu podižemo nivo organizacije svih takmičenja koji su u našem kalendaru, uvek se radujemo dolasku boksera i bokserki sa svih strana meridijana u našu prestonicu i našu zemlju, jer mi imamo takmičenja širom Srbije i uvek se završavaju najvećim ocenama kako samih takmičara tako i njihovih timova. Pred nama je EP za žene i muškarce u Hali 'Aleksandar Nikolić' od 15. do 29. aprila gde ćemo ugostiti preko 500 takmičara i članova njihovih stručnih štabova. Odmah po završetku prvenstva Starog kontinenta okrećemo se organizaciji SP 2025 - dodao je Borovčanin.

BONUS VIDEO: NOVI GOL PARTIZANA: Natho drugi put strelac protiv Železničara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!