PARTIZANOVA LOTO SEDMICA! Poznati menadžer tvrdi: Mateus Saldanja će ostvariti najveći transfer u istoriji srpskog fudbala

Novosti online

12. 02. 2024. u 10:07

POZNATI srpski menadžer Zoran Stojadinović veruje da bi napadač Partizana Mateus Saldanja mogao da obori rekord izlaznih transfera u srpskom fudbalu.

ПАРТИЗАНОВА ЛОТО СЕДМИЦА! Познати менаџер тврди: Матеус Салдања ће остварити највећи трансфер у историји српског фудбала

FOTO: M. Vukadinović

Rekord u Superligi drže Stefan Savić i Nemanja Radonjić koji su plaćeni po 12 miliona evra kad su napuštali Partizan i Crvenu zvezdu.

- Ako je Partizan za Saldanju zaista imao deset miliona evra na stolu, imaće ih i u junu. Velika je dobit što su zadržali takvog igrača. Bore se za titulu, imaju bod više od Zvezde, imaju dobru ekipu i neće odustati do kraja. Saldanja bi mogao mnogo da im donese. Gledajući kako cene igrača rastu, ne bi me čudilo da Saldanjin transfer na kraju bude najveći u istoriji srpskog fudbala, rekao je Stojadinović za Inforemer i dodao:

- Od početka sam govorio da je Saldanja igrač koji pravi razliku. Komotno bi mogao da igra u nekom španskom klubu. Nije nivo Reala i Barselone, ali u bilo kojem prosečnom klubu iz Primere, mogao bi da bude jednako dobar kao u Srbiji. Bio mi je u Deportivu trener čuveni Arsenio Iglesijas i jedno vreme smo imali nekog klinca koji se gurao da igra. Davao je golove na 3:0 ili 4:0. Kad ga je trener sklonio, a mali se bunio, ovaj mu je objasnio da pravi špicevi daju ključne golove. Baš te ključne daje Saldanja. Mnogo puta je povukao ekipu, dao prvi gol ili kada je bilo gusto. Malo golova je dao koji nisu imali nikakav uticaj na rezultat, jasan je Stojadinović. 

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)