"NIJE SRBIJA ONO ŠTO JE BILA": Ovako najtrofejniji vaterpolo trener svih vremena najavljuje meč Srba i Hrvata na Svetskom prvenstvu

Novosti online

11. 02. 2024. u 22:13

Vaterpolo reprezentacija Srbije ne samo da je saznala ko joj je protivnik u četvrtfinalu Svetskog prvenstva koja se održava u Dohi, već mora da se spremi za istinski spektakl: Hrvatska joj stoji na putu ka završnim borbama za medalje. A čuveni hrvatski stručnjak, najtrofejniji strateg ovog sporta, Ratko Rudić, hrabri "svoje", sada kao stručni konsultant na Hrvatskoj radio-televiziji.

НИЈЕ СРБИЈА ОНО ШТО ЈЕ БИЛА: Овако најтрофејнији ватерполо тренер свих времена најављује меч Срба и Хрвата на Светском првенству

Foto: Tanjug/AP

- U ovom trenutku reprezentacija Srbije nije onakva kakva je bila ranije. Naravno, kažem to bez podcenjivanja. Hrvatska je bila dobra protiv Australije, dok sa Španijom nije bila na očekivanom nivou. Utakmica sa Srbijom biće ona u kojoj ćemo videti koliko Hrvatska vredi - rekao je 75-godišnji Rudić, a prenosi "Večernji list".

Podsetimo, Hrvatska je megdan sa Srbijom, a i plasman na Olimpijske igre u Tokiju, izborila u nedelju kada je u osmini finala deklasirala Kinu sa čak 22:4.

Kada igraju Srbija i Hrvatska?

Utakmica Srbija - Hrvatska na programu je u utorak od 17 časova po našem, srednjoevropskom vremenu.

Bonus video: "Delije" poslale poruku Rusiji na meču Crvena zvezda - Voždovac

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!