ALFA TAURI U PROCESU RIBRENDIRANJA: Bizarno ime tima Formule 1

S. R.

25. 01. 2024. u 11:55

U SVETU Formule 1 uglavnom ekipe imaju ime prema sponzorima ili vlasnicima. Kompanija Red bul odlučila je da svom "mezimčetu" udeli bizarno ime koje će ih zauvek obeležiti u negativnom smislu.

АЛФА ТАУРИ У ПРОЦЕСУ РИБРЕНДИРАЊА: Бизарно име тима Формуле 1

FOTO: Tanjug/AP

Ekipa Formule 1 Alfa Tauri (inače brend odeće korporacije Red bul) menja ime i sledeće sezone će nastupati pod nazivom Visa Keš Ep RB (Visa Cash App RB), saopštio je taj tim. Ekipa se od 2020. godine takmiči pod nazivom Alfa Tauri, a pre toga je nastupala pod nazivom Toro Roso od 2006. do 2019. godine.

Za ekipu Visa Keš Ep RB naredne sezone voziće Australijanac Danijel Rikardo i Japanac Juki Cunoda.

Ekipa je najavila predstavljanje bolida za narednu sezonu za 8. februar, a nova sezona počinje trkom za Veliku nagradu Bahreina.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu